fbq
kimmo ttimonen ja teemu selänne

Hulvaton bilevideo! Teemu Selänteen ja Kimmo Timosen kisakunto kultafinaalissa ihmetytti Twitter-kansaa: "Niin kuin olisi kahden viikon ränni takana"

Aikaisin tänään (20.2.) sunnuntaina Suomen aikaan käytiin jännittävä Suomi-Venäjä-jääkiekkofinaali, jossa Suomi nappasi historiallisen 2-1-voiton naapurimaasta ja saavutti Pekingissä ensimmäisen lätkän olympiakultansa.

Nyt juhlitaan kultaa! Suomi-julkkikset näyttävät esimerkkiä: Pullaa, kyyneleitä ja minttushotteja!

Ottelun kisatudiossa asiantuntijoina olivat kiekkolegendat Teemu Selänne ja Kimmo Timonen, joiden olemus herätti hilpeyttä tv-katsojissa heti aamutuimaan. Moni arveli miesten ottaneen varaslähdön kultajuhlintaan, ja somessa analysoitiin miesten rentoja otteita.

Twitterissä levisi myös lauantai-illan aikana kaksikon bilevideo, jossa puitiin kultamitalisti Iivo Niskasen voittojuhlia.

– Juha, me kuultiin äsken, että Pekka on tulossa juontamaan ne saatanan Niskasen kultajuhlat. Täsäs on hyvä kaksikko, ota meidät. Tullee paljon hauskemmat juhlat meidän kanssa, Kimmo naureskelee kameralle.

– Me tullaan juomapalkalla, Teemu komppaa kaksi viinipulloa käsissään.

Huumoria viljelevä iloinen parivaljakko sai osakseen paljon kommentteja Twitterissä.

– Saas nähä, jaksavatko tuolla vauhilla otteluun asti, kirjoitti yksi finaalia edeltävänä iltana.

– Pojat on nyt kultaviihteellä - hieman etunojassa! analysoi toinen.

– Häirihtikö kettää muita tuo levinny kukkakasvi tuolla lattialla? On jätkillä ollu hyvä meno, kyseli kolmas.

– No nyt mä ymmärrän miksi Selänne näyttää tuolla studiossa siltä niinku sillä olisi kahden viikon ränni takana, kommentoi neljäs.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Teemu Selänteen kostea synttäriputki: biletti kaksi päivää ilman Sirpaa - katso video!

Teemu ja Kimmo pääsivät kuitenkin sunnuntain suoraan tv-lähetykseen kommentoimaan ottelun kulkua, mutta kuittailu sosiaalisessa mediassa jatkui.

– Muuten voisin ottaa pikku maljan Suomen kiekkokullan vuoksi, mutta Selänne ja Timonen oli vetänyt kaikki viinat meidän Alkosta, kirjoitti toimittaja Antti Granlund omassa tviitissään.

”Hieman juhlatuulella oleva” Teemu Selänne säikäytti sähkölaudalla – kuva!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy