Huippukokki Kari Aihisen uudenvuoden ruokavinkit: Aina voi myös juoda bisseä!

Kari Aihinen
Mainos
Mainos päättyy

Julkkiskokki ja ravintoloitsija Kari ”Kape” Aihinen, 49, neuvoo Seiskan lukijoita uudenvuoden ruokalistassa. Hän kehottaa ensinnäkin valmistautumaan ajoissa, sillä tänä vuonna uudenvuoden aatto osuu joulun tapaan perjantaille, jolloin ostoksilla on muitakin.

– Kyllähän uusivuosi on juhlailta, raketteja ja kuplivaa riittää. Tarjoiluille kannattaa keksiä teema, vaikka sitten tapaksia tai pizzaa. Tarjoilut kannattaa suunnitella ilon kautta, onhan kyseessä kiva juhla.

– Aina voi myös syödä nakkeja ja juoda bisseä, Kape lohkaisee lopuksi.

Menestyskokit vuosien takaa! Ravintoloitsija Tomi Björckin nostalgiakuvaa ei voi nauramatta katsoa – nuori Kape Aihinen on kuin Darude!

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan