fbq
Johanna Harlin

Huh, mikä mamma! Johanna Harlin hekumallisena uikkareissa

Elokuvapariskunta Renny, 64, ja Johanna, 29, Harlin ovat ylpeät Coco-tytön vanhemmat.

Katso Seiskan tuoreimmat viihdeuutiset: 

Pikkuinen Coco lähestyy taaperoikää ja täyttääkin pian 10 kuukautta. Harlinit ovat kupeittensa hedelmän syntymästä saakka nautiskelleet aurinkoisen Floridan lämmöstä, sillä he muuttivat Miamiin vain hetkeä ennen tytön saapumista maailmaan.

Perhe elää ainakin sosiaalisen median perusteella Yhdysvalloissa todellista onnentäyteistä unelmaelämää. Milloin he seilaavat turkoosilla merellä, milloin paistattelevat päivää uima-altaalla ja milloin kävelevät verkkaisesti palmujen varjostamilla kaduilla rattaiden ja pienen Myy-koiran kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johanna Harlin auttaa ongelman kanssa kamppailevia vanhempia: "Vauvasi todennäköisesti rakastaa sitä!"

Harlinit ovatkin taas eilen (7.5.) viettäneet allaspäivää. Johanna julkaisi Instagram-sivullaan upean kuvan, jossa poseeraa uima-altaalla yllään tyylikäs musta uimapuku ja päässään trendikkäät aurinkolasit. Kaunotar suorastaan hehkuu.

Allaspäivä on saanut Johannan pohtimaan syvällisiä.

- Vesi on elementtini. Energianlähteeni ja inspiraationi. Mielestäni kaikki äidit tarvitsevat aikaa ja paikan, jossa reflektoida aina silloin tällöin, ollaksemme parhaimmillamme perhettämme varten, hän kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Johanna Harlin avoimena vauva-arjesta: "Ainoa asia jolla on merkitystä..."

Johannan seuraajat ovat vaikuttuneet suosikkinsa upeasta kuvasta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Coco, Myy ja minä olemme onnekkain perhe koko maailmassa. Olet sankarimme, Renny tapansa mukaan ylistää kommenttikentässä vapaasti suomennettuna.

- Upea,tedän perheelle siunausta ja kaikkea, eräs toivottaa.

- Upee mama, toinen ihailee.

Myös ystävä Sirpa Selänne ihastelee rouva Harlinia.

- Kaunotar! hän hehkuttaa.

Renny julkaisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa yllättävän yhteiskuvan, jossa hän ja Johanna poseeraavat onnellisina Sirpan sekä Teemu Selänteen vierellä.

Selänteet Rennyn ja Johannan luona - vierailulle yllättävä syy

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Renny ja Johanna tapasivat vuonna 2020 Rennyn ohjaaman Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily -elokuvan kuvauksissa. Harlinit järjestivät vuonna 2021 hulppeat häät Ranskan Rivieralla. Heidän elämäänsä on päässyt seuraamaan lähempää heidän omassa The Harlins -tosi-tv-ohjelmassaan.

Johanna Harlin harvinaisen avoimena äitiydestä: "Tuntui, etteivät voimat riittäneet"