fbq
Kotimaa
16.12.2021 16:23
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
ala-kantti
Hovioikeus piti tuomion voimassa - Miss Helsinki -finalisti Karoliina Ala-Kantti vankilaan
Kotimaa
16.12.2021 16:23
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi viime vuoden kesäkuussa, miten vuoden 2017 Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Karoliina Ala-Kantti, 29, tuomittiin entisen poikaystävänsä törkeästä pahoinpitelystä ja pahoinpitelystä.

Lue myös: Iski miesystävää puukolla selkään! Miss Helsinki -kaunotar Karoliina Ala-Kantti tuomittiin liki 3 vuodeksi ehdottomaan vankeuteen - näin karmea ilta eteni

Niin syyttäjä kuin Ala-Kantti valittivat asiasta hovioikeuteen. Hovioikeus piti istuntonsa viime elokuussa, ja tänään torstaina (16.12.) vihdoin viimein se antoi asiassa tuomionsa.

Hovioikeus oli samaa mieltä käräjäoikeuden kanssa ja piti voimassa kaunottarelle annetun kahden (2) vuoden ja kahdeksan (8) kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

ala-kantti
Karoliina Ala-Kantti osallistui Miss Helsinki -kisoihin vuonna 2017. (Kuva Seiskan kuvauksista)

Kaikki alkoi bileistä

Ikävien tapahtumien juuret menevät vuoden 2019 marraskuuhun ja helsinkiläiseen ravintolaan, missä mukavasti alkanut halloween-bileilta kärjistyi kaunottaren ja hänen senaikaisen poikaystävänsä riidaksi. Huutoriidan seurauksena ex-missi pamautti ex-miestään kasvoihin, jonka seurauksena ravintolan järjestyksenvalvojat poistivat kiukkuilevan Ala-Kantin ravintolasta.

Ex-mies meni perässä pihalle selvittelemään asiaa, minkä seurauksena riita jatkui kadulla, jossa ex-missi potki ja löi maassa maannutta ex-miestään. Tilanne rauhoittui vasta sivullisten puututtua asiaan.

Ex-rakastavaiset yrittivät vielä aamuyön tunteina selvitellä asiaa ex-miehen kotona, jolloin tilanne taas eskaloitui pahemman puoleisesti ja ex-missi huitaisi ex-rakastaan puukolla selkään hänen yrittäessä pois tilanteesta.

Tuomiolauselmasta selviää, että Miss Helsinki -finalisti on yrittänyt vedota hovioikeudessa nykyisiin terveellisiin elämäntapoihinsa. Missi on kertonut lopettaneensa alkoholin käytön kokonaan ja harrastavansa urheilua. Lisäksi hän on kertonut tekevänsä paljon oman yrityksensä eteen.

Hovioikeus piti yksimielisesti vankeustuomion voimassa.