fbq
Teemu Virtanen.

Hollywoodista tuttu tv-kasvo pettyi pahasti – pähkähullu suunnitelma Helsingissä siirtyy eteenpäin: ”Ei voi olla totta”

Lahtelaisen ultrahiihtäjä Teemu Virtasen, 55, piti yrittää tänään tiistaina vuorokausihiihdon maailmanennätyksen rikkomista. Äärimmäisen rankka ME-yritys kuitenkin siirtyy viikolla eteenpäin, kiitos kinkkisen säätilanteen.

Teemu Virtasen pähkähullu hiihdon ME-yritys:

Hollywoodista tutun tähtitoimittajan piti alkuperäisen suunnitelman mukaan sivakoida Helsingin Olympiastadionin ladulla peräti 480 kilometriä 24 tunnin aikana. Se olisi tarkoittanut tasatyönnöllä 1200 ratakierrosta, mutta nyt pähkähullu suunnitelma siis siirtyy.

– On tulossa hirveä lumimyrsky, joten ei ole mitään järkeä lähteä taistelemaan tuulimyllyjä vastaan, Teemu sanoo Seiskalle eikä peittele pettymystään.

– Kyllähän se sapetti aika rankasti, kun alkoi näyttää siltä, ettei kelin puolesta ole mahdollista yrittää maailmanennätyksen rikkomista. Ajattelin, ettei voi olla totta – taasko tämä tapahtuu, hän murahtaa.

Hollywoodista tutun tv-juontajan hirvittävä rääkki Helsingin Olympiastadionilla – yrittää hiihdon ME:tä!

Lahtelainen Teemu Virtanen yrittää lykkiä tasatyönnöllä 480 kilometriä 24 tunnin aikana.
Lahtelainen Teemu Virtanen, 55, yrittää lykkiä tasatyönnöllä 480 kilometriä 24 tunnin aikana.

Teemu yritti murskata maanmiehensä Hans Mäenpään nimissä olevaa maailmanennätystä viimeksi vuosi sitten Ruotsissa. Tuolloin suunnitelma kuitenkin sananmukaisesti vesittyi, kun Tukholman Olympiastadionia piiskasi rankkasade.

– Silloin jaksoin väkisin painaa 12 tuntia, mutta lopulta keli meni ihan mahdottomaksi. Nyt suunnitelmat tappoi sitten lumisade.

– Olisin kyllä tälläkin kertaa voinut jaksaa varmaankin sen 12 tuntia tai enemmänkin, mutta sitten se olisi stopannut täysin. Pänniminen olisi ollut niin rajua, että parempi, että odottelee suosiolla parempaa säätä.

ME-yrityksen aikana syntyy kuulemma väkisinkin lihasvaurioita. Siksi tankkaaminen on erityisen tärkeää.
ME-yrityksen aikana syntyy kuulemma väkisinkin lihasvaurioita. Siksi tankkaaminen on erityisen tärkeää.

Helsingin Olympiastadion 1200 kertaa ympäri! Teemu Virtanen yrittää hurjaa maailmanennätystä – ”Lihasvaurioita syntyy väkisin”

Toisaalta ME-yrityksen siirtymisellä on hyväkin puolensa. Vaikka takana on järjettömät harjoittelumäärät, Teemun viime viikkojen valmistautuminen ei ole ollut optimaalista. Hän on näet työskennellyt Planican MM-kisoissa latureportterina.

– Tavallaan hyväkin, että tässä ehtii tulla vähän lepoa. Saavuin Planicasta vasta viikonloppuna Lahteen, joten olisihan se ollut vähän rajua lähteä siitä melkein suoraan Olympiastadionille yrittämään ennätystä. Sikäli onni onnettomuudessa, Virtanen myöntää.

Teemu oli edellisessä elämässään menestyvä Hollywood-toimittaja. Suomessa hänet muistetaan myös Älä katso -ohjelmasta.
Teemu oli edellisessä elämässään menestyvä Hollywood-toimittaja. Suomessa hänet muistetaan mm. Älä katso -ohjelmasta.

Planicassa maastohiihdon MM-kisoissa Viaplayn kisatiimiin kuulunut Virtanen muistetaan myös Yhdysvalloista, jossa hän oli vuosituhannen vaihteessa menestyvä toimittaja. Lahtelainen haastatteli Hollywoodissa lähestulkoon kaikki maailmantähdet.

Kolmekymppisestä Teemusta tuli yksi Hollywoodin kovimmista tähtitoimittajista - lahtelaisreportteri toteutti unelmiaan Los Angelesissa: Peter Franzén limusiinikuskina!

Nyt Teemu toivoo, että viikon päästä tiistaina eli 14. maaliskuuta vallitsisi muutaman asteen pakkanen eikä tuulta olisi liiaksi. Optimikelin tavoittelussa piilee myös terveydelliset seikat.

Teemu toivoo ME-yrityksen onnistuvan tiistaina 14. maaliskuuta Helsingin Olympiastadionilla.
Teemu toivoo ME-yrityksen onnistuvan tiistaina 14. maaliskuuta Helsingin Olympiastadionilla.

1600 kilometrin jättiurakka! Lahtelainen ultrahiihtäjä Teemu Virtanen painaa rullasuksilla halki Suomen – ”Mietaan Jussi tulee kirittämään”

– Sanoin jo viime kesänä, etten enää lähde yrittämään maailmanennätystä, ellei sää suosi. Se on niin rajua hommaa, että turha sinne on lähteä itseään tappamaan. Huoltotiimini oli aivan samaa mieltä.

– Jos kerran lähdetään yrittämään, niin sitten todella lähdetään yrittämään ennätystä. Se on sitten miehestä kiinni, jollei ennätystä synny.