fbq
Herra Ylppö

Herra Ylppö vaihtaa ahkerasti asuntoa – ”Yhdessä muutossa kadotin…”

Seiska paljasti vuosi sitten Herra Ylpön, 49, ja Julia-rakkaan romanssin. He tapasivat Vain elämää -sarjasta tutun muusikon asuessa vielä Karkkilassa. Pian pikkulinnut kertoivatkin jo tulevasta perheenlisäyksestä.

Nuori perhe asettui Porvooseen, josta pian muuttoauto sujahtikin Tampereelle.

Tampereelta Ylppö ja Julia olivat löytäneet unelmien omakotitalon, jota he alkoivat remontoida mieleisekseen.

– Juuri kun olimme saaneet asunnon valmiiksi, tajusimme sen olevan meille liian pieni. Pienen ihmisen maailmaantulo muutti perheessämme kaiken, Ylppö kertoo.

– Onneksi löysimme heti omakotitalon, jossa on tarpeeksi tilaa.

Taloushuolet piinaavat! Vain elämää -tähti Herra Ylppö avautuu Seiskalle

– Torpassa on tarpeeksi tilaa myös pienelle kotistudiolle ja ateljeelle. Lisäksi tontiltamme löytyy puulämmitteinen pihasauna, jollaisesta  olen aina unelmoinut, Ylppö intoilee.
– Torpassa on tarpeeksi tilaa myös pienelle kotistudiolle ja ateljeelle. Lisäksi tontiltamme löytyy puulämmitteinen pihasauna, jollaisesta  olen aina unelmoinut, Ylppö intoilee.

Viiden viime vuoden aikana taiteilija on muuttanut viidesti, eivätkä muutot ole menneet kuin elokuvissa.

– Yhdessä muutossa hukkasin kaikki kirjani ja valokuva-albumini. Onneksi osa niistä sentään löytyi, hän harmittelee.

Ylppö osallistui Vain elämää -sarjan 11. kaudelle. Mukana olivat myös Vesku Jokinen, Mariska, Jannika B., Arja Koriseva, Reino Nordin, Stig ja Ressu Redford.
Ylppö osallistui Vain elämää -sarjan 11. kaudelle. Mukana olivat myös Vesku Jokinen, Mariska, Jannika B., Arja Koriseva, Reino Nordin, Stig ja Ressu Redford.

Piste vuosien piinalle! Herra Ylpön piinaajaa sai ehdollista vankeutta - laulaja jyrähtää Seiskalle: "Ihmisten pitäisi miettiä, miten he kohtelevat toisiaan"

Tampereen keskustan tuntumassa sijaitsevassa nostalgisessa puutalossa on runsaasti neliöitä.

– Torpassa on tarpeeksi tilaa myös pienelle kotistudiolle ja ateljeelle. Lisäksi tontiltamme löytyy puulämmitteinen pihasauna, jollaisesta olen aina unelmoinut, Ylppö intoilee.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.