fbq
Henkeäsalpaavat kuvat punaiselta matolta! Kimi ja Minttu Räikkönen edustivat hävyttömän tyylikkäinä James Bondin ensi-illassa – Kimi kuin ilmetty agentti 007 ja Minttu käsittämättömän kaunis Bond-tyttö | Seiska
Kotimaa
29.09.2021 12:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Getty Images
Minttu Räikkönen, Kimi Räikkönen & Daniel Craig.
Henkeäsalpaavat kuvat punaiselta matolta! Kimi ja Minttu Räikkönen edustivat hävyttömän tyylikkäinä James Bondin ensi-illassa – Kimi kuin ilmetty agentti 007 ja Minttu käsittämättömän kaunis Bond-tyttö
Kotimaa
29.09.2021 12:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Getty Images

Järjestyksessään 25. James Bond -elokuva 007 No Time to Die on vihdoin saanut maailmanensi-iltansa. Elokuva esitettiin eilen tiistaina (28.9.) samanaikaisesti Lontoon Royal Albert Hallissa ja Zürichin elokuvajuhlilla punaisen maton gaalajuhlallisuuksissa.

Lue myös: Wow! Herttuatar Catherine käänsi katseita läpikuultavalla kultapuvullaan – Bond-tähti Daniel Craig kommentoi tyhjentävästi näyttävää asuvalintaa!

Jälkimmäisessä nähtiin myös suomalaista edustusta. Sveitsin Zürichissä supersuositun vakoiluelokuvan maailmanensi-iltaa kunnioittivat läsnäolollaan sinivalkoinen F1-ässä Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen.

Kansainväliset kuvatoimistot ovat välittäneet Kimistä ja Mintusta leuat loksauttavaa kuvamateriaalia. Pariskunta poseeraa punaisella matolla niin tyylikkäänä, että joku voisi luulla kyseessä olevan itse James Bond puolisoineen.

Kuin Bond ja hänen puolisonsa. Kimi ja Minttu Räikkönen edustivat viimeisen päälle tyylikkäinä uuden 007-agenttielokuvan maailmanensi-illassa Sveitsin Zürichissä.
Kuin Bond ja hänen puolisonsa. Kimi ja Minttu Räikkönen edustivat viimeisen päälle tyylikkäinä uuden 007-agenttielokuvan maailmanensi-illassa Sveitsin Zürichissä.

Minttu luotti Pradaan

F1-maailmanmestari Kimi ei ole ainakaan toistaiseksi julkaissut juhlahumusta tunnelmiaan 2,5 miljoonalle Instagram-seuraajalleen. Minttu sen sijaan jakoi gaalatunnelmia Instagraminsa Stories-osiossa yli 250 tuhannelle seuraajalleen.

Lue myös: Tulevan James Bond -elokuvan uusi traileri on täynnä toimintaa – No Time to Die -leffassa enemmän vahvoja naishahmoja kuin koskaan ennen: näyttävät Bondille, miten homma hoituu!

Mintun sometuksesta selviää kaunottaren luottaneen asuvalinnassaan luksusmerkki Pradaan, jonka kaunis luomus sopi hänelle kuin valettu. Minttu myös julkaisi videopätkän, jossa hän istuu kuuluisan aviomiehensä ökyauton kyydissä matkalla gaalaan.

Brittinäyttelijä Daniel Craigin tähdittämää 007 No Time To Die -filmatisointia on odotettu kuin kuuta nousevaa. Sen ensi-ilta on siirtynyt jo kolmesti koronaviruspandemian vuoksi. Peräti 250 miljoonan dollarin budjetin agenttiseikkailu saa Suomen ensi-iltansa torstaina 30.9.

Kimi luotti takuuvarmaan tyköistuvaan pukuun, kun taas Minttu oli valinnut ylleen ökyluksusmerkki Pradan henkeäsalpaavan luomuksen.
Kimi luotti takuuvarmaan tyköistuvaan pukuun, kun taas Minttu oli valinnut ylleen ökyluksusmerkki Pradan henkeäsalpaavan luomuksen.

F1-kuskien Bond

Kimin vertaaminen Bondiin ei ole täysin tuulesta temmattu. Formula ykkösissä kaasuteltiin kaksi vuotta sitten Englannin Silverstonessa F1-historias 1007:s osakilpailu, jonka yhteydessä kisaviikonlopun aikana kuuluisaan brittivakoojaan tehtiin useita viittauksia.

Tuolloin F1:n virallisella Twitter-tilillä tultiin siihen tulokseen, että kaikista kuskeista Kimi olisi todennäköisin tosielämän agentti 007.

 

James Bond -teema on näkynyt myös tällä kaudella autourheilun kuninkuusluokassa. Syyskuun alun Monzan GP:ssä Aston Martinin F1-talli ajoi kisan poikkeuksellisesti 007-logolla Aston Martinin logon sijaan.

Legendaarisen brittitallin tempausta ei tarvinne sen kummemmin ihmetellä: Aston Martin on tuttu Bondin luottomenopelinä useassa agenttiseikkailussa.