fbq
Helsinkiläiseltä jalkapallojoukkueelta poikakalenteri - wau, mitä paidattomia uroksia!
Helsinkiläiseltä jalkapallojoukkueelta poikakalenteri - wau, mitä paidattomia uroksia!

Helsinkiläiseltä jalkapallojoukkueelta poikakalenteri - wau, mitä paidattomia uroksia!

Helsinkiläinen jalkapallojoukkue, Atletico Malmi, julkaisee tulevana sunnuntaina (16.10.) poikakalenterin. Kannattajien silmäniloksi toteutettu kalenteri on hakenut inspiraationsa ikonisista hahmoista, kuvista ja tilanteista. Idea on tuoda klassiset lähtökohdat nykyaikaan ja joukkueen omaan maailmaan. 

Heinäkuussa kuvattu ja syksyn aikana tuotettu kalenteri kerää samalla varoja hyväntekeväisyyteen.

Kesäkuun kalenteripojat

Kalentereiden taustalla on myös halu kerätä rahaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon.

Joukkueen poikakalenteri on järjestyksessään jo toinen. Aiempi kalenteri kuvattiin vuodelle 2014 joukkueen juhliessa 20-vuotista taivaltaan. Tuolloinen loppuunmyyty painos ja kalenterin hankkineilta tahoilta saatu ääripositiivinen palaute kannustivat uuteen julkaisuun.

Tammikuun kalenteripojat

Tämänkertainen kalenteri on kuitenkin merkittävästi kunnianhimoisempi sekä alkuasetelman että taiteellisten ambitioiden osalta.

- Edellinen kalenterihan tehtiin enemmän ajatuksella "Otetaan kiva tausta ja laitetaan siihen paidattomia futaajia poseeraamaan vapaavalintaisissa asennoissa." Meillä oli silloinkin ammattilaiskuvaaja ja -editoija sekä riittävästi kykyä heittäytyä, joten kalenterista tuli ilman suuria ennakkovalmisteluitakin todella hyvä. Nyt kuitenkin haettiin lisää vaikeusastetta; suunniteltiin jokainen kuva erikseen ja mietittiin sekä henkilövalintoja että rekvisiittoja ihan eri tavalla. Ja se toivottavasti näkyy myös lopputuloksessa, intoilee molempia kalentereita suunnitelleeseen ryhmään kuuluva ja Atleticon joukkueenjohtajana toimiva Janne Vottonen.
Helmikuun kalenteripoika
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Atleticon pelaajistolle tämä on myös selkeästi sydämen asia ja useammallakin pelaajalla on vahvaa omakohtaista kosketusta näihin teemoihin.
 
- Jos Atleticon vahvuudet kumpuavat jostain, on se nimenomaan yhteisöllisyydestä ja hyvästä yhteishengestä. Näiden kannalta esimerkiksi erilaiset pelireissut ja leiritykset ovat tehneet ihmeitä. Sama pätee myös junioreihin, joille yhteiset reissut tarjoavat useimmiten heidän lapsuutensa isoimpia elämyksiä ja hitsaavat ryhmää yhteen. Voin kertoa, että niitä reissuja muistellaan vielä myöhemminkin äijäporukoiden saunailloissa. Siksi on iso sääli, jos reissu jää väliin puhtaasti raha-asioiden takia, painottaa Vottonen.

Maaliskuun kalenteripojat

Lisätietoja poikakalenteristä löydät täältä.