fbq
Danny ja Helmi Loukasmäki

Helmi Loukasmäki huolestui Dannyn voinnista – iskelmälegendalla 27 tunnin hurja rutistus

Huh, mikä tahti!

Ilkka ”Danny” Lipsanen, 80, jaksaa painaa eikä suostu hellittämään tahtiaan. Siinä eivät aikaerorasitukset saati lentotunnit tunnu missään, kun teräskuntoinen artistilegenda vaihtaa maisemia mantereelta toiselle.

Danny ja hänen avustajakaunottarensa Helmi Loukasmäki, 22, viettivät puolitoista kuukautta Phuketin lämmössä Thaimaassa. Hermoloma tropiikissa teki terää, ja uupunut Danny myönsikin Seiskalle, että raskas juhlakonserttikiertue oli vaatinut veronsa. Legenda juhlisti 80-vuotispäiviään isolla Suomen-kiertueella viime syystalvena.

– Joona järjesti 28 keikkaa ja halusi kai testata, säilynkö hengissä, Danny vitsailee manageristaan Joona Jalkasesta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Danny tyrmää puheet: Laulan hautaan asti

Juhlakonsertin kova rytmiryhmä! Juontaja Markku Veijalainen keskellä vierellään Dannyn manageri Joona Jalkanen.
Juhlakonsertin kova rytmiryhmä! Juontaja Markku Veijalainen keskellä vierellään Dannyn manageri Joona Jalkanen.

Thaimaassa Danny ja Helmi saivat ladata akkujaan rauhassa. He ajelivat skoottereilla, kävivät katsomassa norsuja, nauttivat auringosta sekä uivat ja rentouivat Dannyn raumalaisen ystävän Riku Räsäsen huvilalla.

Kuuden viikon talviloma päättyi viime viikolla, kun edessä oli juhlakiertueen päätöskonsertti Aurinkorannikolla Espanjassa.

– 18 tuntia kesti matkustaa Thaimaasta Helsinkiin. Laskeuduimme iltakymmeneltä, sitten ennätimme nukkua kotisängyssä nelisen tuntia, kunnes aamuseitsemältä olimme taas Helsinki-Vantaalla. Kaikkiaan taisi mennä 27 tuntia tien päällä, Danny kertasi hurjaa matkarutistustaan.

Helmi ja Danny ennättivät siis käydä Espoon-kodissa vain kääntymässä. Viime viikon keskiviikkona Málagan lentokentälle laskeutui kuitenkin hyväntuulinen ja ruskettunut musiikkineuvos. Dannyn ja Helmin kanssa samalla koneella Aurinkorannikolle lensivät Dannyn pitkäaikainen luottosihteeri Leila Salmelainen ja juontajakonkari Markku Veijalainen.

Danny ja Helmi liikkuivat Aurinkorannikolla Jeti Costa -vuokraamon mukavalla pikkubussilla.
Danny ja Helmi liikkuivat Aurinkorannikolla Jeti Costa -vuokraamon mukavalla pikkubussilla.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huh, mikä tahti! Dannyn ja Helmin Thaimaan-reissu päättyi pikayöhön kotisängyssä

Matka meni muuten hyvin, mutta tähtiartisti unohti kännykkänsä koti-Suomeen.

– Saapahan olla rauhassa, hän hymyili ja kehotti soittelemaan Helmille.

– Uskomatonta, kuinka hyvin D jaksoi matkustaa. Olin hänestä suoraan sanoen huolissani, mutta ei hän ole mistään moksiskaan, huojentunut Helmi päivitteli, kun ryhmä majoittui viihtyisään rantahotelliin Fuengirolassa, jota myös Suomen eteläisimmäksi kaupungiksi kutsutaan.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.