fbq
Helmi Loukasmäki ja Danny

Helmi Loukasmäki herkistyi Dannyn keikalla - julkaisi paljonkertovan viestin

Iskelmälegenda Ilkka "Danny" Lipsasen avustajana julkisuuteen nousseen vaalean kaunottaren, Helmi Loukasmäen suhteen laatua laulajaan on pohdittu pitkään.

Helmi kuvailikin Instagram-tarinoihinsa eilen (20.5.) videoita Dannyn keikalta. Kyseessä oli Espoon kulttuurikeskuksessa järjestetty Aikansa idolit -konsertti, jossa esiintyivät Dannyn lisäksi Pirkko Mannola, Lasse Liemola ja Kai Lind.

Ensimmäisellä videolla Danny esittää kappalettaan Kauan, joka on suomennettu cover brittilaulaja Petula Clarkin esittämästä vuoden 1964 kappaleesta Downtown. Helmi on naputellut videolle paljonpuhuvan viestin.

- Hän, Helmi kirjoittaa videon päälle punaisen sydämen kera.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmi on myös merkannut Dannyn Instagram-nimimerkin videoon.

Helmi Loukasmäki haikailee Dannyn huvilalle - kesäsuunnitelmat vaikuttavat selviltä

Kaunotar on ikuistanut videolle osan myös biisistä Tandon olla sulle hellä, jonka Danny esitti alun perin Armi Aavikon kanssa.

Helmi Loukasmäen haikea viikonloppu Dannyn ja Erikan Ruotsin-matkan jälkeen: "Ei rakkautta voi riistää multa..."

Avustajana työskentelevä Helmi on viihtynyt pitkään asumassa Dannyn Kirkkonummen-lukaalissa, ja hän vietti kesän iskelmälaulajan huvilalla Raumalla. Aiemmat somepäivitykset antavat vihiä siitä, että vaaleaverikkö suuntaisi täksikin kesäksi jälleen Länsi-Suomeen.

Helmi Loukasmäen superyllätys! Kertoo vihdoin totuuden suhteestaan Dannyyn

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmi on kertonut Seiskalle alkuvuodesta olevansa sinkku, sekä ettei etsisi aktiivisesti seuraa.

Sosiaalisen median Jodel-keskustelusovelluksessa leviämään lähti taannoin huhu, jonka mukaan Helmi olisi kuitenkin bongattu deittisovelluksessa. Kaunotar tyrmäsi juorut suorilta käsin.

- En omista deittisovelluksia. Sellaiselle ei ole tarvetta enkä muutenkaan haluaisi liittyä sellaiseen sovellukseen, Helmi kommentoi asiaa Seiskalle.

Etsiikö Helmi Loukasmäki, 22, seuraa netissä? Näin Ilkka Lipsasen, 79, nuori seuraneiti selittää: ”Kyllä Dannykin varmaan ihmettelee…”

Dannyn ja ex-rakas Erika Vikmanin välit lämpenivät tauon jälkeen, ja Dannyn, Helmin ja Erikan välillä ollaankin spekuloitu kytevän kolmiodraama. 

Helmikuun Erika järjesti Dannylle koskettavan esityksen MTV:n Laulu rakkaudelle -ohjelmassa, ja huhtikuussa kaksikko nautti seurueineen mereneläviä ravintolassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Danny ja Erika Vikman ulkomailla! Paljastiko tämä yksityiskohta parin suhteen?

Arkistovideo: Kiusallinen kolmiodraama: Erika ja Helmi taistelevat Dannystä