fbq
Jyrki ja Erika

Hellittelynimet käytössä! Erika Vikman ja Jyrki 69 flirttailevat avoimesti

Viime perjantaina (3.2.) musiikkimaailman suurimmat tähdet saapuivat Emma-gaalaan, jossa palkittiin kotimaisen musiikkialan onnistujat. Yllättäen gaalan punaiselle matolle ja lopulta lavalle yhdessä asteli ex-pari Erika Vikman, 29, ja Jyrki 69, 54, joiden suhde on puhuttanut kansaa viime kesästä saakka.

Seiskan haastattelussa Erika Vikman kertoo paniikkihäiriöstään:

Seiska uutisoi vuodenvaihteessa yllättävän pariskunnan erosta, mutta parivaljakko on mitä ilmeisimmin edelleen hyvissä väleissä. Seiska tapasi kaksikon Emma-gaalassa, ja Jyrki pohdiskeli, miltä hänestä tuntui joutua suoranaisen mediamyllytyksen keskelle rakkauselämänsä johdosta.

- Se on sitä glamouria ja rock ’n’ rollia. Olen glamourin ystävä ja diggaan kauniista naisista. Mutta sen tässä kiirastulessa on oppinut, että yksityiselämän asiat on ehkä parempi pitää sellaisina, Jyrki muotoili.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jyrki 69 antoi katseensa kiertää Erika Vikmanissa Emma-gaalassa: ”Mä diggaan kauniista naisista”

Erika Vikman
Itsevarmuutta huokuva Erika oli sonnustautunut seksikkääseen pinkkiin ilmestykseen.

Vain elämää -ohjelman kuvauksissa tavanneet Erika ja Jyrki nousivat yhdessä Jäähallin lavalle jakamaan Vuoden yhtye -Emman. Erika on hehkuttanut ilmeisen onnistunutta iltaa sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaisikin tukun kuvia perjantain hulinoista. 

Ohhoh, Erika Vikman ja Kaija Koo villiintyivät Emma-gaalan jatkoilla - video

Julkaisun viimeinen kuva on Erikasta ja Jyrkistä tehty hauska meemi, jossa ylärivillä on kuvat vastakohtaisesta kaksikosta, kun alarivillä taas kaksi taloa vierekkäin. Jyrkin puoleinen talo on kokonaan synkän musta, kun Erikan puoleinen taas loistaa pinkkinä ja violettina.

Oho! Kohupari Erika Vikman ja Jyrki 69 edustaa yhdessä Emma-gaalassa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yllättäen Erikan ex-rakas Jyrki on kommentoinut kuvien alle sydänsilmäisen emojin sekä liekin. Erika ei suinkaan ole jäänyt sanattomaksi.

- Beibiiiiiiii, hän nimittäin kommentoi takaisin.

Erika ja Jyrki ovat pariskuntana fanien mieleen.

- Nimetkää ikonisempi duo, mä ootan, kommenteissa haastetaan.

- Ootte ihania Jyrkin kanssa, eräs kirjoittaa.

Erika Vikman edusti kierrätetyssä ökyasusteessa – kohukaunotar näpäytti arvostelijoitaan

Myös Jyrki on julkaissut somemateriaalia gaalaillasta. Hänen kolmen kuvan julkaisustaan kahdessa hän säteilee Erikan kanssa lavalla. Vaikka kaksikko on niin sanotusti himmaillut parisuhdehuhujen kanssa, on yleisöllä yhä selkeä mielipide.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Upea pari ja komia oot, seuraaja kehuu kommenttikentässä.

- Ihana. Oote te kyllä Ihana pari Erikan kanssa, toinen ihastelee.