fbq
Vilma Nissinen.

Hätkähdyttävän kaunis huippuhiihtäjä! Vilma Nissisen, 25, iltapuvun halkio huitelee yläreidessä asti – lähettää innokkaille terveisiä: ”Ainahan sitä voi kokeilla onneaan”

Urheilugaalassa huippu-urheilijat edustavat huomattavasti erilaisissa tamineissa kuin missä heidät on normaalisti totuttu näkemään. Myös heinolalaislähtöinen huippuhiihtäjä Vilma Nissinen, 25, on vaihtanut hikitrikoot iltapukuun.

Viimeisen päälle tyylikkäässä viininpunaisessa luomuksessa käyskennellyt Vilma meni monelta median edustajalta ja kuvaajalta ohi. Niin erinäköiseltä suorastaan maailmanluokan kaunottarena sädehtinyt Vilma Helsingin jäähallin uumenissa näytti.

– Tämä kaikki tuntuu itsestäni aika uudelta… Olen täällä ensimmäistä kertaa, Vilma kertoo Seiskalle Urheilugaalan punaisella matolla.

– Minusta tällainen tyylikäs edustaminen on ihan kivaa vaihtelua. Urheilijan perusarki on kuitenkin hyvin pitkälti sitä verkkareissa ja trikoissa hiki päässä painamista.

Juha Mieto mykistyi 185-senttisestä urheilijablondista – Kristiina Mäkelältä hersyvä kuitti: ”Onhan se kieltämättä näky, kun tällainen pitkä daami…”

Melkoisessa juhlamekossa sädehtinyt Vilma Nissinen, 25, nauttii Urheilugaalan tunnelmasta. – Kiva päästä tänne näkemään tuttujakin.
Melkoisessa juhlamekossa sädehtinyt Vilma Nissinen, 25, nauttii Urheilugaalan tunnelmasta. – Kiva päästä tänne näkemään tuttujakin.

Tällä kertaa trikoista ja verkkareista ei ollut tietoakaan. Vilma oli valinnut ylleen ajattoman klassisen, mutta toisaalta myös sopivan aistikkaan luomuksen. Kauniisti istuneen iltapuvun huima halkio huiteli yläreidessä asti.

Maajoukkueestakin tuttu huippuhiihtäjä kantoi asunsa arvokkaasti. Myös normaalisti kisa-asujen piilossa olevat käsitatuoinnit näkyivät nyt selvästi.

– Kai tämä on viininpunainen iltapuku. Olin alun perin hommaamassa mustaa mekkoa, mutta päädyin sitten tähän. Ihan netistä tilasin, Vilma kuittasi hymyillen.

Vilma kertoi tilanneensa viininpunaisen iltapukunsa netistä. Aistikkaan asun halkio huiteli yläreidesssä asti.
Vilma kertoi tilanneensa viininpunaisen iltapukunsa netistä. Aistikkaan asun halkio huiteli yläreidesssä asti.

EM-sankari Topi Raitanen esitteli kuvankauniin kumppaninsa – Puolustusvoimissa työskentelevä Johanna, 28, on itsekin entinen yleisurheilija

Muiden nykyurheilijoiden tavoin myös Vilmalla on sosiaalinen media hallussa. 18 vuotta Vuokatissa asuneella atleetilla on Instagramissa lähes 19 000 seuraajaa – ja lisää ropisee koko ajan. Vilma antaa ymmärtää saavansa somessa myös viestejä.

Nyt on syntistä! Erika Vikman pelmahti punaiselle matolle ultrakireässä ja avonaisessa iltapuvussa – kommentoi parisuhdetilannettaan

Hän miettii hetken vastaustaan, kannattaako innokkaiden fanien lähestyä häntä sydän pamppaillen.

– Minulla on kyllä ihan poikaystävä. No, ainahan sitä voi kokeilla onneaan, mutta… En minä ihan hirveästi lue niitä viestejä, hän naurahtaa.

Viikon päästä on taas täysin toisenlaiset tunnelmat, kun Tampereella sivakoidaan SM-kisat. Sinne Vilma pääsee suuntaamaan pitkästä aikaa täysin terveenä ja täynnä tarmoa. Hampaankolossa on paljon.

– Viime vuosi oli aika surkea. Terveyden kanssa oli paljon painimista ja vähän huonoa tuuriakin, kun jäi olympianäytöt antamatta ja koko olympialaiset jäi väliin.

– Ja nyt syksyllä tuli vielä veneluun murtuma, jota kuntoutin neljä kuukautta. Joten olen ihan tyytyväinen, että on uusi vuosi!

Mitäs Vilma luulet, miten lähelle maailman kärkeä sinulla on eväitä?

– Uskon, että pystyn kiipeämään maailmancupissa kympin sakkiin. Kunhan saan vain hyvin treenejä alle ja tehtyä normaalisti paljon hommia. Sen se vaatii, että on terveenä. Ilman sitä on aika turha tehdä yhtään mitään.

Hikeä ja verkkareita! Tällaisena olemme normaalisti tottuneet näkemään huippuhiihtäjä-Vilman.
Hikeä ja verkkareita! Tällaisena olemme normaalisti tottuneet näkemään huippuhiihtäjä-Vilman.