fbq
Eini

Harvinainen yhteiskuva! Eini sai kuumia suudelmia hääpäivänään: "34 vuotta"

Laulaja Eini Pajumäki, 61, julkaisi eilen (31.7) romanttisen päivityksen Instagramissaan. Hän on ollut naimisissa rakkaansa kanssa vuodesta 1988.

Onko tässä Erika Vikman vai Eini? Katso kuva

- Hääpäivä (sydän) 34 vuotta (sydän) Hyvä me (sydän), Eini kirjoittaa kuvatekstissään. 

Herkässä kuvassa Einin puoliso suutelee häntä kaulalle laiturilla. Einillä on yllään lyhyt musta kukkamekko ja jalassaan pinkit korkokengät. Einin tyylikkäällä miehellä on valkoinen kauluspaita, harmaat housut ja siistit ruskeat kengät.

 Kuumempi nahkarotsilook kuin Sanna Marinilla?! - Ikinuori Eini säväyttää piukoissa shortseissa ja niittitakissa: ”No nyt on seksikäs”

Diskokuningattaren seuraajat ovat onnitelleet paria.

- Isot onnittelut!, toivottelee huippukokki Henri Alen.

- Voi onnea ja paljon vuosia lisää (kukka), eräs kommentoi julkaisua. 

Myös laulaja Tommi Läntinen on huomioinut Einin tärkeän päivän emojeilla. Hän kommentoi muun muassa sydämellä, liekillä ja ruusulla Einin päivitystä.

Eini ja Lars Pajumäki avioituivat vuonna 1988.  Ennen häitä kaksikko ehti tuntea viisi kuukautta. Suhde sai alkunsa, kun Eini iski silmänsä keikkamatkallaan Lapualla hotellissa työskennelleeseen hovimestariin. Sittemmin Larsista tuli Einin ja muidenkin artistien keikkamyyjä. 

Parilla on vuosina 1990 ja 1999 syntyneet lapset.

Huhhuh, laulaja Eini poseeraa todella rohkeana tuoreissa kuvissa - katso!

Ikinuori Eini on tunnettu säväyttävistä esiintymisasuista. Heinäkuun puolivälissä diskokuningatar herätti huomiota Huittisissa järjestetyssä Brewerokissa, kun hän esiintyi niittikoristellussa nahkatakissa ja minishortseissa. Asukokonaisuus muistuttaa osittain pääministeri Sanna Marinin Ruisrock-asua, johon sisältyi myös nahkatakki ja lyhyet shortsit.