fbq
Harri Olli

Harri Ollin ulkonäkömysteeri selvisi - tältä hän näyttää nykyisin!

Ex-mäkihyppääjä Harri Olli, 37, hämmensi kaksi kuukautta sitten uudella ulkonäöllään. Mies julkaisi tuolloin harvinaislaatuisesti selfien Instagram-tilillään.

Oho! Tältäkö Harri Olli näyttää nykyään? Hämmentävä kuva

Harvakseltaan somea päivittävän Harrin kuvassa näkyy muhkea parta ja viikset puoliksi ajettuna. Hämmentävän kuvan jälkeen hän ei ollut julkaissut kuvaa lopputuloksesta - ennen kuin nyt.

Kuvapäivityksessään hän hymyilee ilman paitaa aurinkolasit päässä ja kuulokkeet korvilla. Terassilla napatussa otoksessa näkyy myös pitsaa sekä ex-huippu-urheilijan viiksien ja parran kohtalo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aihetunnisteiksi mies on kirjoittanut pizzaa, summer ja 2022.

Poliisi pidätti Harri Ollin: Ex-mäkihyppääjä hakkasi uhrin sairaalaan!

Harrin ura mäkihyppääjänä oli lyhyt mutta hieno. Hän voitti A-maajoukkueessa kaksi maailmancup-osakilpailua, MM-hopeaa ja kaksi MM-joukkuemitalia.

Yksityiselämä sen sijaan herätti kohua, ja häntä jopa nimettiin Matti Nykäsen seuraajaksi, niin hyvässä kuin pahassa. Tammikuussa 2022 Seiska uutisoi Harri Ollin joutuneen poliisin pahnoille hurjan viikonlopun seurauksena. Hän oli hakannut miehen sairaalakuntoon.

Poliisi pidätti Harri Ollin: Ex-mäkihyppääjä hakkasi uhrin sairaalaan!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suurin kohu Harrin urheilu-uralla syntyi vuonna 2009. Tuolloin hän oli juhli Oberstdorfin yöelämässä, vaikka seuraavana päivänä olisi pitänyt hypätä MM-kisoissa. Harri lensi ulos maajoukkueesta. Suomeen palasi humaltunut mäkimies, joka haukkui medialle lajijohtajan alatyylisesti.

harri olli
Seiskassa 2009: Harri Ollin teitä julkisuudessa on seurattu Seiskassa vuosia.

Harri palasi vielä maajoukkueen riveihin. Hän ilmoitti pariin kertaan lopettaneensa, mutta lopullisesti hyppyhaalarit ripustettiin naulaan vuonna 2011.

Vuosien mittaan Harri on ollut otsikoissa niin rattijuopumus- kuin pahoinpitelytuomioiden vuoksi.

Vuonna 2019 hän aloitti kone- ja rakennustekniikan opinnot Aalto-yliopistossa.

Arkistovideo: Harri Olli uhkasi ex-vaimoaan ja hakkasi sivullisen sairaalakuntoon

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy