fbq
Hannu Pikkarainen

Hannu Pikkarainen muuttaa Lappiin: "Totisinta totta"

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 38, aikoo muuttaa Lappiin. Tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Hannu Pikkarainen pohtii avoimesti Lappiin muuttoaan omalla Instagram-tilillään. Mies on aikeissa muuttaa Lappiin, mutta tarkasta ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Pakko myöntää, että kun viikko sitten sanoin ääneen, tai siis kirjoitin täällä, että yks mun tulevaisuuden haaveista olis vielä joskus muuttaa Lappiin ja kokeilla siellä vakituista asumista ja arkea, niin siitä hetkestä asti oon miettinyt asiaa ihan tosissani päivittäin. Oikeastaan aivan täpinöissäni. Joku mun sisällä sanoo et nyt ois ehkä se hetki. Joku vähän ehkä jarruttaa. Nyt on kuitenkin katsottava miten asiat järjestyisi niin, että muutto ja arki siellä olis mulle mahdollista. Mut ihan vaan siis teille tiedoks, että se ei todellakaan ollut mikään random heitto, vaan totisinta totta, mies selventää.

Hannu on tuomittu ehdottomaan vankeusrangaistukseen kahdeksi vuodeksi, mutta tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä Hannulla on ollut mahdollisuus valittaa päätöksestä hovioikeuteen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt se varmistui - Hannu Pikkarainen valittaa tuomiostaan hoviin - tilittää somessa: "Tää peli ei vetele!"

Ex-kiekkoilija syyllistyi oikeuden mukaan raiskaukseen 14. kesäkuuta 2020. Hannun katse on kuitenkin tulevaisuudessa ja Lapissa.

Muutama juttu on myös tullut jo esille, jotka edistyessään laukaisis tän miettimisen ja sit se ois menoa. Kiitos jo näistä tähänastisista yhteydenotoista. Kaikki ehdotukset ja vinkkaukset on nyt tärkeitä enkä sulje mitään juttuja täysin pois. Saa siis ottaa rohkeasti yhteyttä! Sijaintina lähtökohtaisesti Levi, Ylläs sekä Saariselän alue.

Oon myös miettinyt niin, että onko mulla mitään todella hyvää syytä jäädä Helsinkiin. Syytä, joka estäis mua vaan varaamasta junaliput, poistumasta kohti yhtä haavetta ja huikeaa kokemusta. Vain aika näyttää milloin mun tie vie pohjoiseen, mutta lähes sata varmasti se sinne joskus vie, Hannu päättää.

Hannu Pikkarainen joutuu vankilaan: raiskasi nukkuvan naisen kotibileiden jälkeen - liki 20 000 euron korvaukset uhrille

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy