fbq
Hannu Pikkarainen

Hannu Pikkarainen julkaisi tukun kehuviestejä - "Aiheet oli vähän liian arkoja"

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 39, lupasi yllättäen vastailla seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin sosiaalisessa mediassa.

Katso videolta Hannu Pikkaraisen aistikas karaoketulkinta helsinkiläisessä ravintola Wallisissa:

Hannu on kuitenkin päättänyt jakaa Instagramin vuorokauden näkyvissä tarinoissa seuraajiensa ihastelevia kehuviestejä, joissa ei kysytty mitään. 

Ex-kiekkoilija onkin ollut tyytyväinen kysymys- ja viestisaldoon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- En muuten saanut yhtään negatiivista viestiä. En siis yhtään edes feikkitileiltä, hän iloitsee.

Raiskaustuomion saaneelta Hannu Pikkaraiselta yllättävä avautuminen: Toivoi ettei herää

Seuraajat ovat tykästyneet Hannun tyyliin olla ja elää.

- Oot todella tsemppaava ja rehellinen, eräs kehuu.

- Oot hemmetin hyvännäköinen, yksi hehkuttaa.

- Sää oot kyllä aidosti symppiksen oloinen tyyppi. Kaikkea hyvää sulle, seuraajat toivottavat.

- Ihana seurata, kun olet aito, rehti, ystävällinen, toinen luettelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Toivottavasti se kaikki paska mikä suhun kohdistuu on pian ohi. Tsemppiä.

Hannu Pikkarainen joutuu vankilaan: raiskasi nukkuvan naisen kotibileiden jälkeen - liki 20 000 euron korvaukset uhrille

Hannu on kuitenkin myös vastaillut pitkällisesti esimerkiksi kysymykseen, mitä julkisuus on hänelle opettanut. Hannun mukaan "aika paljonkin".

- Ainakin paksua nahkaa. Oon ollut julkisesti haukuttavana ja myös tottakai kehuttavana työni puolesta jo 17v asti. Siihen on kasvettu ja sitä on opittu ja opetettu olemaan lukematta tai kuuntelematta tai ainakin on pyritty olla sen antamasta vaikuttaa.

- Nimettömät huutelijat ei lopu vaikka katoisin maan alle. Välillä oikein naurattaa kuinka hölmöä jengiä sitä oikeesti onkaan, Hannu kirjoittaa, mutta myöntää joidenkin asioiden tuntuvan pahoiltakin. Silloin paksu nahkakaan ei auta.

- Oon kuitenkin vaan ihminen kuten kaikki muutkin. Saan tehdä omat päätökset ja valinnat siitä miten elän tai vaikka kenen kanssa elän. Minkään median tai tuntemattomien ihmisten mielipide ei saa määrittää sitä mitä valintoja mä elämässäni teen. Tai meistä kukaan tekee! hän päättää vastauksensa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hannu Pikkarainen luopui tupakkatuotteista - perustelee ihmettelijöille erikoista valintaansa: "En siis ole lopettanut"

Hannulle kysymyksiin vastailu ja kehuviestien saaminen on ollut ilmeisen merkityksellinen tapahtuma. Hän on nimittäin julkaissut myös peilin kautta otetun pipokuvan, jonka alla olevassa tekstissä pureutuu aiheeseen enemmän.

- Viestejä tuli hurja määrä ja välillä meni ihan tunteisiin ku aloin pohtimaan jotain tiettyjä vastauksia. Kaikkiin en valitettavasti voinut tai halunnut vastata, koska aiheet oli vähän liian arkoja. Toivottavasti riittää ymmärrystä, hän pyytää, ja kertoo yrittäneensä olla rehellinen.

Hannu Pikkarainen on uuden edessä - iloitsee tulevasta: "Tulee antamaan mulle paljon"

Martina Aitolehden ex-rakkaanakin tunnettu Hannu sai viime vuoden elokuussa syytteen raiskauksesta, ja huhtikuussa käräjäoikeus tuomitsi hänet kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. 

Ex-kiekkoilija on valittanut tuomiosta hovioikeuteen, joten tuomio ei ole lainvoimainen. 

Martina ja Hannu somettivat vastikään Leviltä samoista maisemista samaan aikaan. Somepäivityksistä ei kuitenkaan käynyt ilmi oliko kaksikko yhdessä. Hannu viihtyi Lapin yössä tuntematonta vaaleaverikköä pusutellen.

Mitä ihmettä? Ex-pari Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen karkasivat Leville