fbq

Hanna Hertell tylytti exäänsä Janne "Nacci" Tranbergia julkisesti - sai palautevyöryn

Hannan mukaan hän on ainoastaan saanut positiivista palautetta liittyen ulostuloonsa Jannesta.

Hanna Hertell laukoo somessa rajun mielipiteensä ex-aviomiehestään Janne ”Nacci” Tranbergista.

Hanna julkaisi eilen aamulla rajun somejulkaisun Instagram-videotarinoissaan, jonka yhteydessä hän avasi sanaisen arkkunsa Jannesta.

Mikä on elämässä tärkeintä? Mulle se on perhe. (sydänemoji) Ja se yks kusipää joka vei tyttärensä ja mun elämästä 3 vuotta noilla oikeudenkäynneillä ja sen jälkeen teki rahaa dokkareilla miten hieno rikollinen hän on ollut. Suksi vittuun Janne, Hanna kirjoitti videotarinaansa.

Julkaisu ei enää ole nähtävillä Hannan Instagramissa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näin Janne "Nacci" Tranberg kommentoi tuomiotaan

Somejulkaisu oli ilmeisesti herättänyt paljon huomiota, sillä Hanna kertoi vielä eilen iltapäivällä saaneensa palautevyöryn liittyen avautumiseensa.

Naisen mukaan palaute oli ainoastaan positiivista.

– Edelliseen stooriin liittyen viestejä tuli ihan mieletön määrä. Ja kaikki positiivisia. Aika suoraa puhetta, mutta haittaako se?

Välillä, jos on tarve purkaa niin saa purkaa. Mä oon ainakin sitä mieltä. Miksi märehtiä neljän seinän sisällä ja ulkona esittää jotain muuta? Hanna pohti tuoreissa Instagram-videotarinoissaan.

Uutuuskirja: ”Nacci” Tranberg nautti aamupalaa perheensä kanssa – hetkeä myöhemmin postiluukusta kolahti shokkikirje – vaimon maailma romahti

Hanna vielä alleviivasi, että hänen ja Jannen elämästä on aiemminkin kerrottu julkisesti mediassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Meidän elämä on ollut lehdissä, telkkarissa ja kirjoissa niin ei se mikään suuri yllätyskään pitäisi olla, hän kirjoitti videotarinoissaan.

Janne tuomittiin Katiska-vyyhdissä lähes 13 vuoden tuomioon doping- ja huumausainerikoksista.

Häntä pidettiin Katiska-vyyhdin toisena päätekijänä yhdessä Niko Ranta-ahon kanssa. Mies vakuutti syyttömyyttään ja valitti tuomiostaan hovioikeuteen. 

Hovissa Nacci vaati kaikkien viidentoista eri syytekohtien hylkäämistä. 

Hovioikeus ei kuitenkaan muuttanut Naccin käräjäoikeudesta saamaa tuomiota merkittävästi. Muutokset eivät vaikuttaneet vankeusrangaistuksen pituuteen millään tavalla. 

Ex-vaimo uutuuskirjassa: Näin Janne ”Nacci” Tranbergin kuuluisa kasvotatuointi syntyi – tuli kotiin pää elmukelmussa: ”Eikä sitä voi kumittaa pois”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hovioikeuden tuomio annettiin viime keväänä.

Tuomion mukaan Tranberg järjesti yhdessä Ranta-ahon kanssa Suomeen muun muassa 11,5 kiloa kokaiinia, yli 119 kiloa amfetamiinia, yli 75 000 ekstaasi­tablettia, 19 000 lsd-lappua, 24 kiloa mdma:ta, 33 kiloa hasista, kolme kiloa lääkeaineeksi luokiteltavaa ketamiinia ja yhden kilon dekstro­metamfetamiinia.

Myös Hanna tuomittiin Katiska-vyyhtiin liittyen käräjäoikeudessa kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion avunannosta törkeään huumausainerikokseen.

Hovioikeus katsoi kuitenkin viime keväänä annetussa tuomiossaan, että Hanna oli syyllistynyt vain perusmuotoiseen rahanpesuun ja määräsi hänelle rangaistukseksi 3 kuukautta ehdollista vankeutta, eli Hannan tuomio aleni merkittävästi.