fbq
Kotimaa
02.12.2021 13:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Anna Roininen
Hajut villitsevät ostajia - käytettyjä alushousuja myyvä TIS-Anna: ”Pitää ostaa muutamat ennen suosikkihajun löytymistä”
Kotimaa
02.12.2021 13:32
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Temptation Island Suomesta tuttu Anna Roininen aloittaa uudenlaisen bisneksen.

Anna avaa oman verkkokaupan, jossa myydään hänen ja muiden ihmisten käytettyjä alushousuja. Alun perin hän oli suunnitellut myyvänsä ainoastaan omia alushousujaan.

- Myynti on yllättävän työlästä esimerkiksi OnlyFans-sivuston, Instagramin tai sähköpostin välityksellä. Yleensä ostajilla on jokin tietty alushousu mielessä, tietty väri, miltä haisee ja miltä näyttää. Sitten he haluavat kuvia alushousuista ja pitää kuvata hirveä määrä housuja. Pitää kertoa, tekeekö vaikka jumpan pöksyt jalassa. Voi mennä monta päivää viestittelyssä ennen myyntitapahtuman toteutumista, Anna kertoo Seiskalle.

Anna ilmoitti Instagram-tilinsä tarinat-osiossa etsivänsä joukkoonsa ihmisiä, jotka haluaisivat myydä omia käytettyjä alushousujaan. Hänen mukaansa useampi myyjä helpottaa muun muassa asiakaskunnan hankinnassa.

- Tässä on paljon kyse siitä, että ostajat haluavat tietynlaisen tuoksun. Pitää ehkä ostaa muutamat ennen kuin oma suosikkihaju löytyy. Jotkut ostavat kehotyypin mukaan, toiset mahdollisesti alushousujen ulkonäön mukaan.

Anna toivoo, etteivät ihmiset pidä pöksykauppaa ”outojen ihmisten juttuna”.

- Mielikuva tyypillisestä ostajasta on sellainen kotiinsa jäänyt, keski-ikäinen ihminen. Oman kokemukseni perusteella voin sanoa, ettei tuo pidä paikkaansa. Olen miettinyt, että saattaisin itsekin ostaa käytettyjä alushousuja. Ymmärrän ostajia.

Lue myös: Temptation Island -Anna myy käytettyjä alushousuja: ”Alakerrat haisevat erilaisille eri päivinä – housut näkevät erilaista elämää”

 

Haaveena kansainvälinen bisnes?

Anna kertoo aloittavansa pöksybisneksensä suomalaisella ostajakunnalla, mutta kansainvälisille markkinoille siirtyminen ei ole mahdoton ajatus.

- Pitää katsoa, miten homma lähtee liikkeelle. Tällä hetkellä verkkokauppa on tulossa suomeksi. Yhdysvalloissa ja Aasiassa tämä on iso bisnes. Katsotaan, miten homma etenee.

Arkistovideo: Anna TIS-Iltarovion vieraana!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »