fbq
hannes hyvönen

Gladiaattorit-Hanneksen fitness-rakas pettyi ensimmäiseen kisasijoitukseensa – näin tyrmäävä vartalo ei riittänyt tuomareille!

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen viihtyi kuluneena viikonloppuna Lahdessa, jossa järjestettiin Nordic Fitness -messut sekä fitnessurheilun mitalimittelöt.

Hanneksen avopuoliso ja kihlattu Netta Suikkanen osallistui bikinifitneksen SM-kilpailuun alle 172-senttisten ryhmässä. 

- Sm-kisat olivat sijoituksen puolesta pettymys, pisteen päässä finaalista ja lopullinen sijoitus 8. Mun ensimmäisistä kansainvälisistä kisoista, IFBB Nordic Cupista, semifinaalipaikka todella kovassa ja lihaksikkaassa line upissa on saavutus josta oon ylpeä. Lopullinen sijoitus selviää myöhemmin, jossain sijojen 6. ja 10. välillä, Netta kirjoittaa Instagramissa. 

Myös Hannes on ylpeä rakkaastaan. Mies on tukenut avovaimoaan alusta saakka. Tarkalleen ottaen Netan matka kisalavalle alkoi vajaa vuosi sitten. 

- Tasan 9kk sitten tää upea nainen sanoi et ”nyt alkaa kova työ kohti mun unelmaa ja että oot sä valmis?!” Hannes aloittaa. 

- Pidettiin molemmat lupauksemme, eikä kertaakaan puhuttu periksiantamisesta. Olen niin ylpeä hänestä ja hänen peräänantamattomasta työ moraalista, mutta ennenkaikkea siitä kuinka ihana sydän hänellä on kaiken tämän kovan työn ja paineen keskellä. Netta, olet maailman ihanin ihminen sisältä ja ulkoa. Sua on niin helppo rakastaa, mies hehkuttaa.