fbq
harri olli

Ex-mäkihyppääjä Harri Olli täräyttää outoja mielipiteitä Ukrainan sodasta: "Tuen Venäjää"

Entinen mäkihyppääjää Harri Olli, 38, avautuu mielipiteistään Instagram-tilillään.

Harri on hyvin aktiivinen sometilillään. Hän on alkuvuodesta asti aina tasasin välein kertonut mielipiteistään Ukrainan sotaan liittyen. 

Viime perjantaina (24.2.) Harri kirjoitti väkevän kirjoituksen. jossa hän pohtii hyviä syitä siihen, että hän antaisi tukensa Venäjälle.

– Yksi hyvä syy tukea Venäjää Ukrainan sijasta on myös se, että Ukrainan fanit halveksuvat älykkyyttäni, mies täräytti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pahoinpitelyjuttu syyttäjälle – Ex-mäkihyppääjä Harri Olli odottaa rikosratkaisua

Mies on aiemmin avannut perusteluitaan mielipiteisiinsä liittyen. Harrin hämmentävässä somekirjoituksessa hän tuo esille jääkiekkopelaaja Alexander Ovechkinin. sekä Venäjän presidentin Vladimir Putinin.

– Jotta voin tehdä päätöksen siitä, tuenko Venäjää vai Ukrainaa, minun pitää kysyä neuvoa siitä joltain sellaiselta ihmiseltä, joka on menestynyt talviurheilulajeissa. Oveckin on menestynyt lätkäpelaaja ja tukee Putinia. Joten minäkin tuen Venäjää, Harri kirjoittaa.

Raju riita parkkipaikalla – Harri Olli hakkasi miehen sairaalakuntoon tammikuussa

Lisäksi Harri paljastaa saaneensa yhteydenoton Norjasta asti, sillä hänen mielipiteensä olivat nousseet otsikoihin Puolassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Harri julkaisi kuvakaappauksen norjalaisen toimittajan viestistä. Siinä toimittaja tiedustelee, tukeeko Harri oikeasti Venäjää.

Kuvakaappauksen viestissä todetaan toimittajan nähneen Harrin aiempia päivityksiä, joissa hän ilmaissut tukensa Venäjälle ja presidentti Vladimir Putinille.

– Oliko julkaisu tarkoitettu vitsinä, vai tuetko Venäjää? Millaisia reaktiota olet saanut liittyen päivitykseesi? Toimittaja kyseli vapaasti suomennettuna.

Ex-mäkihyppääjä Harri Olli on tuomittu ennenkin – lusi vankilassa avovaimonsa pahoinpitelystä

Somejulkaisussaan hän on editoinut kuvaan oman vastauksensa toimittajan kysymyksiin.

– Tuosta jutusta liittyen tukemiseen. Olen Rovaniemestä mutta olen asunut myös Lahdessa yli 15 vuoden ajan. Rovaniemi on turistikaupunki enkä ole kuullut sellaisesta, että he eivät enää haluaisi venäläisiä sinne. Minulla on paljon enemmän muistoja venäläisten kanssa kuin ukrainalaisten. Sotiin liittyen ei ole oikeaa tai väärää. Sodat ovat perseestä. Rauha on mahtava asia, Harri kirjoitti vapaasti suomennettuna.

Näistä alkoholinhuuruisista kohuista ex-mäkikotka Harri Olli muistetaan – Skandaalipotkut maajoukkueesta pysyvät mielissä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Harrin kenties hämmentävin someavautuminen on julkaistu ystävänpäivänä. Tilityksessään hän mainitsee, ettei ole ikinä harrastanut seksiä ukrainalaisen naisen kanssa.

– Tarja Halonen on sanonut, ettei hänellä ole ikinä ollut ongelmaa puhua Putinin kanssa. Täältä näyttää tältä, sillä en ole ikinä harrastanut seksiä ukrainalaisen naisen kanssa, päivityksessä mainitaan.

Ex-mäkihyppääjä Harri Olli määrättiin lähestymiskieltoon – taustalla raju ero