fbq
Kristiina Komulainen

Ex-kohupoliisi Kristiina Komulainen palasi koulun penkille: "Sparraan omia johtamistaitojani"

Seiska uutisoi tämän vuoden maaliskuussa siitä, että Kristiina Komulainen irtisanoutui poliisista, jossa hän ehti työskennellä ammattiinsa valmistumisen jälkeen vain vähän aikaa.

"Hyi teitä likasia lesboja" - Poliisista eronnut Kristiina Komulainen avoimena ikävästä tilanteesta: joutui pokausyrityksen kohteeksi

Tämän jälkeen Kristiina on tehnyt erilaisia töitä, esimerkiksi kesällä hän toimi vanhassa ammatissaan radiojuontajana Radio Suomipopin Menopaluu-ohjelmassa.

Eilen maanantaina (1.9.) Kristiina julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa tämä poseeraa yliopiston luentosalissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Terkkuja yliopiston luentosalista. Olen lähes koko työurani ajan opiskellut jotakin. Kaikkiaan minulla taitaa olla seitsemisen erilaista opintokokonaisuutta käytynä läpi ja matka jatkuu. Työn ohessa on nyt alkanut erittäin mielenkiintoinen filosofian maisteriohjelma: keskiössä vuorovaikutus ja sen kompleksisuuden käsittely. Samalla sparraan omia johtamistaitojani, hän kirjoittaa.

Kohupoliisi Kristiina Komulaiselta yllätysratkaisu: "Tästä tiedosta olen kovin iloinen"

Kristiinan somekäytös herätti ihmetystä poliisiorganisaation sisällä, kun hän työskenteli poliisina. Lopettamisilmoituksestaan huolimatta Kristiina jatkoi esimerkiksi Konstapeeli Komulainen - nimiselle Instagram-tilille lörpöttelyä. Hän kertoi monista kohtaamistaan tilanteista yksityiskohtaisesti, sekä päivitteli uhrien kohtaloita. Myöhemmin tili on poistunut Instagramista.

Lue myös: Kristiina Komulaisen yllätyseron tausta: useita kanteluita!