fbq
Helmi Loukasmäki.

Etsiikö Helmi Loukasmäki, 22, seuraa netissä? Näin Ilkka Lipsasen, 79, nuori seuraneiti selittää: ”Kyllä Dannykin varmaan ihmettelee…”

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen, 79, nuoreksi seuraneidiksi häveliäästi esitelty Helmi Loukasmäki, 22, on ollut koko julkisen viihdeuransa ajan vaitonainen henkilökohtaisesta rakkauselämästään.

Ohessa Helmin tulikuuma juhannusvideo kesältä 2021:

Supatuksia on kuitenkin kuulunut sieltä ja täältä – ovatpa kansalaiset vetäneet mielessään myös jos jonkinmoisia johtopäätöksiä Helmin ja Dannyn keskinäisistä väleistä.

Viimeisimmät romanssiväitteet kumpuavat sosiaalisesta mediasta, jossa Helmin väitetään etsivän seuraa internetin ihmeellisessä maailmassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmi Loukasmäki nähty deittisovelluksessa, Jodelissa juorutaan.

Helmi Loukasmäki vaikeiden valintojen edessä – näin Danny liittyy asiaan

Jodel.

Seiska tavoitti Helmin torstai-iltapäivänä, kun tämä oli ajelemassa Lahteen studiotyöskentelyä varten. Kaunotar oli karauttaa ojaan kuultuaan, mitä hänestä Jodelissa juoruillaan.

Helmi Loukasmäen viileä somepäivitys! Reagoi paljonkertovasti Dannyn ja Erikan ulkomaanmatkaan

– Ei pidä paikkaansa. En omista deittisovelluksia. Sellaiselle ei ole tarvetta enkä muutenkaan haluaisi liittyä sellaiseen sovellukseen, Helmi lataa Seiskalle.

– Eihän se kivalta tunnu, että joku esiintyy netissä minuna. Jokuhan voi oikeasti luulla, että se olen oikeasti minä, joka etsii seuraa. Toivon, että ihmiset ilmiantaisivat tällaisen tilin!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmi harmittelee, ettei kyseessä ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun joku on luonut valeprofiilin hänen nimissään.

– Joku on varmaan tehnyt tälläkin kertaa pilaa kustannuksellani. Olen kuullut aiemminkin, että nimelläni ja kuvillani on tehty feikkiprofiileja.

– On tosi ikävää ja väärin varastaa toisen henkilöllisyys. Ei kiva.

Danny ei ehdi huomata! Helmi Loukasmäki paljastaa pahan tapansa

Mitähän Danny on moisesta mieltä?

– Kyllä Dannykin varmaan ihmettelee... Kuka sellaista nyt hyväksyisi? Helmi kysyy.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy