fbqEsko Koverolla palaa rahaa yllättävästi: "Harmittomampiakin harrastuksia varmaan löytyy!" - Katso kuva! | Seiska
Esko Kovero

Esko Koverolla palaa rahaa yllättävästi: "Harmittomampiakin harrastuksia varmaan löytyy!" - Katso kuva!

Kotimaa | 19.08.2021 22:05

Salattujen elämien Ismo Laitela on tuttu monelle suomalaiselle. Se ei ole ihme, onhan hän sarjan ainoa yhtäjaksoisesti mukana ollut alkuperäishahmo. Hänen näyttelijänsä Esko Kovero, 63, vastasi puhelimeen sarjan lehdistöpäivänä tämän viikon tiistaina (17.8.). 

- Mietin tuossa matkalla, mikä oikein saa minut jatkamaan tässä työssä vuodesta toiseen. Kyllä tämä työyhteisö ja -kaverit ovat sellaisia seikkoja, jotka saavat jaksamaan. Lisäksi tämä on todella mielenkiintoinen työ, yksikään päivä ei ole samanlainen. 

Lue myös: Esko Kovero täräyttää: "Haluaisin Ismon lentävän Marsiin" - katso video!

Esko kertoi Seiskalle kesän menneen loistavista keleistä nauttien kotimaassa. Mökkeilyn lisäksi Esko ehti ajelemaan vanhoilla autoilla, joita hänellä on monta. 

- Minulla on useita vanhoja autoja, joista vanhin on vuoden 1965 kuplavolkkari. Tuo auto on ollut perheessämme jo siitä asti, vanhempani nimittäin ostivat sen uutena.

Esko Koveron kuplavolkkari
Eskon vuosikymmeniä vanha kuplavolkkari on hyvässä kunnossa. - Se vielä toimii, sillä ajettiin viimeksi toissa päivänä, Esko kertoi.

Esko on toisinaan pohtinut harrastuksen järkevyyttä, kustannukset nimittäin ovat melkoiset. 

- Tänä kesänä moni autoista on ollut rikki, ja niitä on joutunut huoltamaan. Vaivattomampia ja harmittomampiakin harrastuksia maailmasta varmaan löytyy, hän sanoi puolihuumorilla. 

- On se kyllä sitten toisaalta palkitsevaa ajella kauniina kesäpäivänä hienolla vanhalla autolla ohikulkijoiden näyttäessä peukkua, Esko kuitenkin päätti tunnelmoiden.

Lue myös: Yllätyspaljastus! Salkkarit-tähti Esko Kovero 40 vuotta avosuhteessa: ”Rakkaani haluaa pienet häät!”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Seiskan arkisto, Esko Kovero

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!