fbq
Sami Kuronen

Eronnut Sami Kuronen purskahti kyyneliin tv-kuvausten jälkeen

Juontaja Sami Kuronen tähdittää tänään keskiviikkona televisiossa (29.6.) alkavaa Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa -ohjelmaa.

Eilen tiistaina (28.6.) hän julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen, joka liittyy sarjaan. Sarjan avausjaksossa Sami nimittäin esittelee 92-vuotiaan Hanna-mummonsa. Päivityksen kuvissa Sami muun muassa poseeraa mummonsa kanssa ja pitää tätä hellästi kädestä kaksikon kävellessä.

- Vaikka syntymätodistuksessani lukee Uusikaupunki, löytyvät juureni syvältä Pohjois-Karjalasta. Lapsuuteni kesät Ilomantsissa muokkasivat isosti mm. makutottumuksiani ja identiteettiäni. Hanna-mummoni opetti noina kesinä paljon elämästä, asenteesta, ihmisten huomioonottamisesta ja kunnioittamisesta.

- Sain tämän kohta 92-vuotiaan supernaisen ja esikuvani kunniavieraaksi huomenna (ke) alkavan uuden makumatka-kauden avausjaksoon. Kameroiden sammuttua tunteiden täyteinen päivä purkautui itkuna. Muutuin hetkessä siksi pikku-Samiksi, joka kieli pitkällä odotti loman alkua ja mummolaan tuloa. Tajuten kuitenkin kyyneliä pyyhkiessä, että näitä yhteisiä ja arvokkaita hetkiä on jäljellä enää rajallinen määrä, Sami kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sami Kuronen saa uuden ohjelman - tästä on kyse

Lisäksi Sami kertoo ohjelman olevan hänelle poikkeuksellisen rakas ja tärkeä.

Monet Samin seuraajat ovat kommentoineet suosikkijuontajan päivitystä sydämin ja mummoa kehuvin lausein.

- Mummosi on kyllä oikein teräsmummo, yksikin kirjoittaa. 

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa tänään kello 19 Nelosella.

Sami Kurosen jymy-yllätys: "Sain perheenlisäystä" - kyseessä ei ole lemmikki!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eilen tiistaina (28.6.) Seiska uutisoi siitä, että Sami Kuronen kertoi taannoin Helsingin Sanomille olevansa sinkku. Aiemmin Seiska uutisoi siitä, että Sami oli yhdessä suomalaisen naistoimittajan kanssa.

– Onnistuimme eroamaan oikeaan aikaan, vaikka se kirpaisi. Ajattelin, että tässä on se elämäni rakkaus. Ei ollut, mutta onnistuimme puhumaan asiat niin, että ystävyys säilyi, Sami kertoi HS:lle. 

HS: Sami Kuronen erosi kaikessa hiljaisuudessa toimittajarakkaastaan