fbq
Kotimaa
02.12.2021 10:32
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Borges
Erokatkeruudesta ei tietoakaan! Finanssimies-Pekan kanssa heilasteleva Kiira Korpi laittoi liekkiemojin ja sydämet exä Arthur Borgesin ja tenniskaunottaren rakkaudentäyteiseen glamourkuvaan
Kotimaa
02.12.2021 10:32
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Kiira Korven aviomiehenä ja sittemmin ex-miehenä tunnetuksi tullut muotisuunnittelija Arthur Borges ei todellakaan piilottele uutta onneaan. Arthur ja hänen nykyinen naisystävänsä, espanjalainen tennistähti Garbine Muguruza, poseeraavat (taas) yhteiskuvassa, tällä kertaa gaalatunnelmissa Madridissa.

Lue myös: Ei onneamme saa nyt kukaan estää! Kiira Korven exä Arthur Borges ja tenniskaunotar umpirakastuneina Karibialla - katso kuvat!

Samaan aikaan Suomessa, Arthurin exä Kiira elää rakkaudentäyteistä loppuvuotta. Ensin Kiira paljasti Ylen ohjelmassa, että hänen uusi miesystävänsä on nimeltään Pekka, joka ei ole urheilupiireistä tuttu.

Lue myös: Seiska paljastaa: Tällainen on Kiira Korven Pekka-rakas!

Seiska kertoi pian lisätietoja Pekka-rakkaasta. Pekka on Kiiraa hieman vanhempi herrasmies, joka on tehnyt uraa finanssialalla. Pekan henkilöllisyyttä ei ole tarpeen paljastaa, koska hän ei aiemmin ole ollut julkisuudessa. Kiinnostuneet voivat kuitenkin muutamalla nokkelalla Instagram-haulla selvittää, miltä herra näyttää. Kiira vaikuttaa onnelliselta naiselta ja suorastaan iloitsee exä-Arthurin uudesta suhteesta. Gaalakuvan kommenttiosioon Kiiralta ilmestyi terveisinä sydänhymiö ja liekkiemoji. Tsekkaa, jos et usko.