fbqErnest Lawson ensimmäistä kertaa rehellisenä TTK-ohjelman varjopuolesta - nyt kaikki on jälleen hyvin: "Oon just siellä, missä mun pittääkin olla" | Seiska
Kotimaa
03.12.2021 20:33
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
ernest lawson
Ernest Lawson ensimmäistä kertaa rehellisenä TTK-ohjelman varjopuolesta - nyt kaikki on jälleen hyvin: "Oon just siellä, missä mun pittääkin olla"
Kotimaa
03.12.2021 20:33
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tähtiopettaja Anniina Koivuniemen, 26, kanssa voittanut näyttelijä Ernest, ”Erkku”, Lawson, 33, purkaa tuntojaan kunnolla ensimmäisen kerran viime sunnuntaina (28.11.) käydyn finaalilähetyksen jälkeen.

Erkku kertoo nyt perjantai-iltana, että tiukka treeniaikataulu ja suorat lähetykset ovat olleet kaikessa ihanuudessaan kuitenkin myös raskasta. Erkulla on mennyt tämä viikko levätessä.

– Koko viikko on menny toipuessa. Oon nukkunu paaaaaljon päikkäreitä, mies kertoo kisan tuomasta varjopuolesta omalla Instagram-kanavallaan.

Lue myös: Oho, Ernest Lawson torjui tylysti vaimonsa halailut: ”Tulee epämukava olo” - paljonkertovat kuvat

"Rakkaudentäyteisin viikko aikoihin"

Mutta nyt mies on palannut niin kutsuttuun arkeen.

– Ollu perheeni kanssa. Ihan vaan ollu, läsnä. Mun elämäni naiset on vihdoin saaneet mut takas kotiin, ja tää on ollu kaikinpuolin rakkaudentäyteisin viikko aikoihin. Oon just siellä missä mun pittääkin olla, mies herkistelee sydämen kanssa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma toi kuitenkin upeita muistoja ja kokemuksia.

– Mutta olipahan hurja reissu. Mä tanssin tän syksyn aikana yli sata päivää putkeen. YLI SATA Ja sain itelleni vähintään satakertaisen määrän muistoja varastoon loppuelämäkseni.