fbq
Matias Petäistö

Erikoisjoukot-sarjan Matias Petäistö radikaalista ratkaisustaan: ”Elämäni vaikeimpia päätöksiä”

Porvoolaisen Matias Petäistön kivikasvot tulivat kesäkuussa tutuksi valtakunnallisesti, kun hän tähditti Nelosen Erikoisjoukot-realitysarjaa. Referenssit olivat kunnossa, sillä Matias on palvellut 10 vuotta ammattisotilaana.

Rankat vuodet Utin erikoisjääkärikomppaniassa kypsyttivät miestä vaativiin kriisinhallintatehtäviin erikoisjoukkojen operaatioissa: kahdesti Afganistanissa ja kertaalleen Irakissa.

Erikoisjoukot-sarjan tähti Matias Petäistö vaihtoi alaa: Pyöritän Sveitsin hiihtokeskusta

Hiljattain hän ilmestyi puku päällä Miss Suomi 2022 -finaaliin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olen jättäytynyt kokonaan pois erikoisjoukoista. Kaksi viime vuotta olen työskennellyt hiihtokeskusyrittäjänä Hyvinkään Sveitsissä, Matias yllättää.

Siviiliin jättäytyminen oli Matiakselle jopa radikaali ratkaisu.

– Oli elämäni vaikeimpia päätöksiä lähteä pois erikoisjoukoista. Hiihtokeskustyössä on kuitenkin yllättävän paljon samoja elementtejä. Siinäkin saa kyllä työllä laitettua itsensä ahtaalle, jos vain haluaa.

Aviopari Anette ja Matias Petäistö ovat hiihtokeskusyrittäjiä. Toimelias pariskunta pyörittää Hyvinkäällä Sveitsin hiihtokeskusta.
Aviopari Anette ja Matias Petäistö ovat hiihtokeskusyrittäjiä. Toimelias pariskunta pyörittää Hyvinkäällä Sveitsin hiihtokeskusta.

Erikoisjoukot-sarjan Matias Petäistö esitteli Anette-rakkaansa – yhteiskuva

Sveitsin hiihtokeskuksen toimitusjohtajana työskentelevä Matias pistää itsensä kunnolla likoon. Hallinnollisten hommien lisäksi hän puuhailee päivittäin hiihtorinteiden rakentamisen ja huollon parissa. Ja jollei siinä ole vielä yhdelle miehelle tarpeeksi, Matiasta näkee toisinaan töissä ravintoloiden ovilla. Siellä tv-tähti myös tunnistetaan.

– Teen välillä portsarihommia, ja yöllä ihmiset tunnistavat aika paljonkin. He tulevat silloin varmaan rohkeammin moikkaamaan. Se ei häiritse millään lailla. Parempi niinpäin, että tulee kunnioitusta kuin että alettaisiin haastaa, hän naurahtaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy