fbq
erika vikman

Erika Vikmanin tuore firma vetkutti heti ronskin tuloksen - tilillä jo aimo summa puoli vuotta perustamisen jälkeen!

Laulaja Erika Vikmanin, 28, viime vuoden kesäkuussa perustetun yrityksen Erika Vikman Oy:n ensimmäisen tilikauden tiedot tulivat julkisiksi viime viikolla (4.2.).

Tuoreet tilikausitiedot paljastavat, että yrityksen ensimmäinen tilikausi oli voitokas ja osinkoakin jaettiin.

Erika Vikman Satulinnaan – Seiska paljastaa uudet Vain elämää -tähdet

Viime viikolla kaupparekisteriin päivittyneet tiedot paljastavat, että laulajakaunottaren johtama Erika Vikman Oy -yrityksen ensimmäinen tilikausi oli vain kuuden kuukauden mittainen, mutta silti se ylsi yli 92 000 euron liikevaihtoon. Yritys teki puolessa vuodessa voittoa verojen ja muiden kulujen jälkeen 46 473 euroa.

Veroja yritys maksoi 11 792 euroa ja rahaa yrityksen tilillä oli tilikauden päättyessä hieman yli 48 000 euroa. Osinkoa hallitus päätti jakaa sen omistajille 3 717 euroa.

Erikan lisäksi yrityksen hallituksessa istuu 60-luvulla syntynyt mieshenkilö.

Näin Danny vastaa kohuun yhteisestä yöstä Erika Vikmanin kanssa: "Arvelinkin, että..."

Tämän vuoden tammikuussa laulajalegenda Dannyn ja Erikan välien uudelleenlämpeneminen nousi otsikoihin. Virallisesti syyskuussa 2020 erostaan ilmoittaneen kaksikon välit on huhuttu palanneen jopa yhteen ja ex-rakastavaiset on nähty milloin missäkin yhdessä.

Myös Seiskalle on tippunut jatkuvalla syötöllä vinkkejä ex-pariskunnan liikkeistä.

Tammikuun loppupuolella Seiskan valokuvaajan kameraan tallentui Danny seuraamassa Erikan keikkaa Viking Grace -laivalla. Kohu ja huhut yhteen paluusta saivat alkunsa, kun Erika julkaisi Instagram-tilillään kovin läheisen yhteiskuvan Dannyn kanssa ja kirjoitti kuvan yhteyteen ”My Love” kera sydänemojin.

erika ja danny
Erika ja Danny M/S Grace -laivalla tammikuun lopussa.

Hellää halailua! Danny ja Erika Vikman viihtyivät yhdessä laivalla – kuvat Seiskassa!