fbq
Kotimaa
21.06.2021 10:38
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Erika Vikman
Erika Vikman täräyttää suorat sanat somekiusaajille: ”Ole, ja anna toisten olla!”
Kotimaa
21.06.2021 10:38
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Laulaja Erika Vikman, 28, nostaa säännöllisesti Instagram-tilillään esille esimerkiksi artistin ulkonäköön tai uraan liittyviä seuraajien kommentteja, jotka saattavat olla joskus ilkeitäkin.

– Minua ohjaa artistina ja ihmisenä sellainen arvo, että kiusaaminen on aina väärin. Tapahtui se sitten siellä somessa tai päin naamaa.

– Loukkaaminen ei ole koskaan hyväksyttävää, tähti sanoo Seiskalle Nelosen Mysteerilaulajat-ohjelman kuvauksissa.

Laulaja haluaa tehdä selväksi, että ihmisten tulisi kunnioittaa enemmän toisiaan.

– Huonosti voivien tulisi hakeutua mieluummin avun pariin kuin painaa muita alas. Ole, ja anna toisen olla. Se on minun ohjeeni.

Erika Vikman
- Unelmoin siitä, että me artistit saamme jatkaa työtämme ilman rajoituksia. En halua joutua rajoitusten kouriin enää koskaan, Erika sanoo.

URAN KÄÄNNEKOHTA KÄSILLÄ

Erikalta tuli hiljattain kesäkumibiisi Tääl on niin kuuma, jossa on mukana Arttu Wiskari.

Lue lisää: Erika Vikman ja Arttu Wiskari touhuavat hikisinä kahdestaan – kannustavat käyttämään kondomia helteiden keskellä – katso video!

– Oli aivan todella hieno juttu päästä tekemään kappaletta Artun kanssa. Hän on minulle kuin veli, koska olemme molemmat samalla levy-yhtiöllä.

Laulajan tulevasta albumista on saatu jo muutamia maistiaisia. Hänen hittinsä Cicciolina, Syntisten pöytä ja Häpeä ovat olleet suosittuja niin radiossa kuin suoratoistossa.

– Olemme todella lähellä loppukesästä ilmestyvää albumia. Vihdoin! Elämäni ensimmäisen albumin julkaisu tuntuu jännittävältä, ja se tuntuu valtavan tärkeältä käännekohdalta urallani.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »