fbq
Erika vikman

Erika Vikman suunnitteli oman seksilelunsa: "Ota oma nautintosi ylpeästi haltuun"

Poptähti Erika Vikman, 30, yllättää tuoreella aluevaltauksellaan.

Erika kertoo nimittäin Instagram-tilillään, että hän on itse suunnitellut oman nimikkovibraattorinsa. Kyseessä on kaupallinen yhteistyö tanskalaisen Sinful-seksikaupan kanssa.

 Nautinnon puolesta, Erika aloittaa inspiroivan somekirjoituksensa.

Erika Vikmanin salamarakkaus – vielä äskettäin syntinen poppari julisti sinkkuuden ilosanomaa

Erika mainitsee haluavansa poistaa häpeää eri tabujen ympäriltä, ja edistää naisten tasa-arvoa yhteiskunnassa. Siitä inspiroituneena hän on päättänyt tehdä yhteistyötä kyseisen yrityksen kanssa.

Teemanani on tarttua erilaisiin tabuihin ja poistaa häpeää niiden ympäriltä, jotta meillä naisilla olisi tasa-arvoisempi maailma, jossa elää. Tämä kuuluu sanoituksina musiikissani, näkyy lavalla pukeutumisessani ja somessa mun tavalla ottaa kantaa asioihin, josta ihmiset helposti vaikenee.

Voinkin nyt ennakkoon paljastaa, että olen löytänyt yhteistyökumppanin joka ajaa juuri näitä samoja arvoja - tanskalainen Sinful. Tätä yritystä johtaa upea bisnesnainen nimeltä Mathilde Mackowski, jonka missiona on tuoda kaikkien arkeen lisää rakkautta, läheisyyttä ja ennen kaikkea poistaa stigmaa seksuaalisuuden ympäriltä.

Erikan nimikkovibraattori on ilmestynyt myös seksikaupan nettisivuille. Erika esittelee upeaa tuotetta Instagram-kuvissaan, ja kertoo julkaisun tekstissä yksityiskohtia vibraattorista.

Magic-wand-tyylisessä vibraattorissa on kullanvärinen runko ja musta pää.

Jälleen vanhempi mies! Näin Erika Vikman kommentoi uutta suhdettaan Seiskalle

Otoksissa Erika pitelee vibraattoria hellästi käsissään, ja eräässä kuvassa hän esittää laulavansa vibraattoriin. Kultaiseen ketjumekkoon sonnustautunut Erika poseeraa julkaisun kolmannessa kuvassa myös sensuellisti kauniilla sohvalla.

Julkaisun viimeinen kuva on yhteiskuva Erikasta ja Sinfulin toimitusjohtaja Mathilde Mackowskista.

Sain kunnian suunnitella Sinfulin valikoimaan oman nimikkovibraattorin, josta tuli ihan super kaunis pakkausta myöten. Tämä säihkyvän kultainen Magic wand osaa loihtia itsestään erilaisia värinärytmejä ja nopeuksia, joiden avulla pääset kokemaan nautinnon koko kirjon. Rakkaat syntiseni, jos kaipaatte nautinnollisia hetkiä elämään, niin menkää Sinfulin sivuille ja tilatkaa sieltä uutiskirje, josta saatte tiedon, kun tuote on saatavilla! Erika lupaa faneilleen.

Ota oma nautintosi ylpeästi haltuun – se on Syntisten kuningattaren käsky!