fbq
Erika Vikman.

Erika Vikman paljastaa Seiskalle: joutui tekemään kovan päätöksen jo päiväkodissa – ”Oli pakko valita jo silloin”

Poptähti Erika Vikman viihdytti kansalaisia esiintymällä torstai-illan (12.1.) Urheilugaalassa. Syntisistä lauluistaan tunnettu ex-tangokuningatar säväytti gaalassa kuin nuori Marilyn konsanaan.

Sinisävyiseen mekkoon sonnustautunut Erika oli taatusti yksi illan kuvatuimmista kaunottarista. Hän tunnusti salamavalojen räiskeessä Seiskalle, ettei oikeastaan ole kummoinen penkkiurheilija.

– En pakota itseäni mihinkään, mutta katselen kyllä urheilua, kun on aikaa tai jos vaikka Leijonat pelaa loppuottelua.

– Myönnän, että urheilun seuraamisessa olisi tsempattavaa. Tunnen suurta ylpeyttä aina, kun suomalainen menestyy maailmalla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt on syntistä! Erika Vikman pelmahti punaiselle matolle ultrakireässä ja avonaisessa iltapuvussa – kommentoi parisuhdetilannettaan

Erika Vikman.

Erika on kotoisin Tampereelta, joka on viime vuosina yhä väkevämmin sementoinut asemaansa Suomen jääkiekon mekkana. Jos muualla Härmässä jääkiekko on kansallislaji, Mansessa se on lähestulkoon uskonto.

Näin ollen Erikaltakin on aiheellista kysyä se perinteisin kysymys, jonka tamperelaiselle voi esittää: Tappara vai Ilves?

– Tappara. Se valinta piti tehdä jo päiväkodissa. Suosikkijoukkue oli pakko valita jo silloin, ja mä valitsin sen.

Erika Vikman.

Hätkähdyttävän kaunis huippuhiihtäjä! Vilma Nissisen, 25, iltapuvun halkio huitelee yläreidessä asti – lähettää innokkaille terveisiä: ”Ainahan sitä voi kokeilla onneaan”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huippu-urheilua nähtiin myös Erikan esiintyessä, sillä lavalla oli myös tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari Oona Kivelä.

– On todella hienoa olla esiintymässä täällä, koska täällä ne oikeat urheilijasankarit ovat.

Iida Vainio ilmestyi Urheilugaalaan ”isosiskonsa” kanssa ja pisti ranttaliksi – lähetti tymäkät terveiset miehille: ”V***u, lähetääks panee?”

EM-sankari Topi Raitanen esitteli kuvankauniin kumppaninsa – Puolustusvoimissa työskentelevä Johanna, 28, on itsekin entinen yleisurheilija

Erika on saavuttanut viime vuosina aseman, jossa häntä voidaan perustellusti luonnehtia yhdeksi Suomen suosituimmaksi artistiksi. Miltä suosio maistuu?

– Se on hauskaa, mutta parasta elämässä on kuitenkin keikkailu ja saada toteuttaa musikaalista työtäni.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juha Mieto mykistyi 185-senttisestä urheilijablondista – Kristiina Mäkelältä hersyvä kuitti: ”Onhan se kieltämättä näky, kun tällainen pitkä daami…”