fbq
Erika Helin

Erika Helinin karu syntymäpäivä - ostokset varastettiin ja pankkikortti vietiin!

Onlyfans-sivustolle eroottista sisältöä tuottava mallikaunotar Erika Helin vietti syntymäpäiväänsä katastrofaalisissa merkeissä.

29 vuotta täyttänyt mallikaunotar on toipunut joulukuisesta Teatteri-kohustaan. Hänet heitettiin ulos pintaliitäjien suosimasta helsinkiläisestä ravintola Teatterista liian paljastavan pukeutumisen vuoksi.

"Uimapuvussa ei voi mennä baariin" - Näin Ravintola Teatterista kommentoidaan ulos heitetyn Erika Helinin toppikohua

Synttäreitään Erika on viettänyt Indonesian Balilla. Hän julkaisi juhlan kunniaksi Instagram-sivullaan ihastuttavan omakuvan, jossa makoilee nautiskelevan näköisenä sängyllä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Miksi muutun paremmaksi joka vuosi?? hän kyselee kuvatekstissä vapaasti suomennettuna ja kertoo juhlivansa viidakossa.

Erika Helin heitettiin ulos liian paljastavan asun takia ravintola Teatterista - kuva!

Syntymäpäivä sai kuitenkin kammottavan käänteen. Erika raportoi ikävistä sattumuksista profiilinsa tuoreimman kuvan alla. Otoksessa hän istuu parvekkeen kaiteella yllään sporttiset vaatteet. Hänen takanaan levittäytyy vihreä viidakko. 

- Tämä oli varmasti yksi elämäni hirveimmistä syntymäpäivistä, Erika aloittaa tilityksensä vapaasti suomennettuna.

- Apina hyökkäsi kimppuuni ja varasti ostoksemme, ja myöhemmin automaatti nielaisi pankkikorttini.

Sairaalareissusta toipuva Erika Helin mystisenä Sveitsin reissustaan: "Katsotaan vienkö hautaan"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hirvittävistä tapahtumista huolimatta Erika osaa katsoa asioita positiiviselta kantilta.

- Joka tapauksessa oloni on onnellinen ja siunattu. Fyysistä vahinkoa ei sattunut, ja kortti on vain materiaa, hän toteaa.

- Olen vähän myöhässä uudenvuodenlupaukseni kanssa. Viimeaikaisten pelottavien terveysongelmien vuoksi lupaukseni on pitää parempaa huolta niin fyysisestä kuin henkisestäkin terveydestäni. Kliseistä, mutta syystä!! hän päättää ja toivottaa kaikille parempaa uutta vuotta.

Erika Helin kohtasi karun yllätyksen Maltalla: Menetin kaikki ystäväni

Lukuisissa Aasian kohteissa apinat ovat oppineet elämään kaupungissa ihmisten, asutusten ja liikennevälineiden keskellä, ja ne ovatkin yhtä tavallinen, elleivät jopa tavallisempi näky kuin oravat meille suomalaisille. 

Eräs Balin kuuluisista turistikohteista on Ubudissa sijaitseva apinametsä, jossa käytännössä villit, mutta kuitenkin ihmisiin tottuneet apinat ovat päänähtävyys. 12-hehtaarisessa, hindutemppeliä ympäröivässä metsässä asustelee 600 apinaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paikassa käyneet ovat raportoineet apinoiden esimerkiksi ryömivän ihmisten kasvoilla, nostavan naisten hameita, pureskelevan vierailijoiden hiuksia, juovan vesipulloista ja varastavan aurinkolaseja. 

Apina
Ubudin apinat tykkäävät kiipeillä turistien päällä.

Apinoiden, kuten muidenkin eläinten puremat sisältävät aina vakavia terveysriskejä. Apinan purema voi tartuttaa apinan herpesviruksen tai vesikauhun ihmiseen. Vesikauhu eli rabies on tappava tauti. WHO:n mukaan se aiheuttaa vuosittain kymmeniätuhansia kuolemia lähinnä Aasiassa ja Afrikassa.

Linja-auton kuljettaja hyllytettiin työstään, koska hän antoi apinan ajaa bussia!