fbq
Shirly Karvinen

Entisten Miss Suomien raju hyökkäys sai Shirly Karvisen murtumaan kyyneliin: Olen todella loukkaantunut!

Hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen saapui Miss Suomi 2017 -semifinalistien julkistamistilaisuuteen rohkeassa haalariasussa. Iltalehti uutisoi tänään, että takavuosien Miss Suomet ovat arvostelleet Shirlyn ulkonäköä ja asuvalintaa rankoin sanakääntein Facebookissa.

Keskustelu käytiin eläkkeelle jääneen missitoimittajan Maria Schulgin Facebook-seinällä. Arvostelijoiden joukossa ovat olleet muun muassa vuoden 1984 Miss Suomi Anna-Liisa Tilus, vuoden 1971 Miss Suomi Pirjo Laitila, vuoden 1985 Miss Suomi Marja Kinnunen ja vuoden 1982 Miss Suomi Sari Aspholm.

Anna-Liisan mukaan Shirlyn asu muistuttu jumppa-asua.

- Jospa heillä oli joku voimisteluesitys siellä ... toivottavasti, vuoden -84 Miss Suomi Anna-Liisa Tilus kommentoi hymiömerkein.

Shirly


Seiska tavoitti Shirlyn, joka pahoitti mielensä kollegoidensa ilkeistä kommenteista.

- Olen todella loukkaantunut. Kävin lukemassa kommentit, ja osa niistä olivat todella loukkaavia. Minulle tuli todella surullinen fiilis. Puhkesin kyyneliin. Olen sanaton, Shirly toteaa Seiskalle.

Shirly painottaa, ettei normaalisti lue keskustelupalstoilla tapahtuvaa kommentointia itsestään.

- Tällä kertaa luin, koska arvostelijat olivat kollegoita. Missivuoden aikana oikeastaan mikään kirjoitettu ei ole satuttanut minua, mutta kyseisten naisten ja heidän ystäviensä kommentit tuntuivat todella pahalta. Olen kuitenkin katsonut heitä aina ylöspäin! En osannut odottaa, että kollegat arvostelisivat minua. Itse yritän arvostelun sijaan nostaa naisten itsetuntoa.

Shirly oli hankkinut asun Susanna Penttilän Férrer-liikkeestä.

- Tiesin, että asu on rohkea ja se noteerataan. Täytyy muistaa, että kyseinen asu edustaa nykypäivää. Mielestäni asu on todella kaunis.