fbq
Ville Koistinen pahoinpiteli vaimonsa kahdesti.

Entinen Leijonat-pelaaja tuomittiin vaimonsa pahoinpitelystä – kuulustelupöytäkirjat paljastavat tapahtumien synkän kulun!

NHL:ssäkin pelannut jääkiekkoilija Ville Koistinen, 36, joutui kohun silmään pahoinpideltyään vaimonsa viime kesänä Tampereella. Pirkanmaan käräjäoikeus langetti Villelle kahdesta pahoinpitelystä 30 päiväsakkoa, mikä teki kiekkoilijan tuloilla 1 200 euroa.

Ville suostui tapauksessa kirjalliseen menettelyyn, joten asiaa ei puitu käräjäsalissa. Poliisikuulustelupöytäkirjat paljastavat kuitenkin tapahtumien synkän kulun.

Huippujääkiekkoilija Ville Koistiselle tuomio pahoinpitelystä – potki ja retuutti vaimoaan!

Ville oli viime heinäkuussa viettämässä kesäiltaa kahden kaverinsa kanssa mökillään. Ilta oli saanut synkän käänteen, kun Ville oli saanut puhelun kotona olleeltaan vaimoltaan. Pari oli jutellut suhteen rehellisyydestä, ja vaimo oli kertonut ”menneisyydestään jotain”, mikä oli saanut kiekkoilijan tolaltaan.

– Ne olivat 20 vuotta vanhoja juttuja, Villen vaimo kertoi poliisikuulusteluissa.

Pitkään yhdessä olleen parin suhde oli ajautunut kriisiin aiemmin kesällä, kun Ville oli jäänyt kiinni viestittelystä toisen naisen kanssa. Sivusuhteen paljastuminen oli synnyttänyt toistuvia riitoja.

Puhelun jälkeen Ville oli halunnut päästä mökiltä perheen kaupunkikotiin pakkaamaan tavaroitaan, joten hän tilasi taksin. Mukaan olivat lähteneet myös Villen kaverit, jotka olivat yrittäneet rauhoitella kiekkoilijaa.

Leijona-puolustaja Ville Koistinen jätti seuransa yllättäen Sveitsissä - taustalla avioero!

Kotiin päästyään Ville oli käynyt vaimoonsa käsiksi. Käräjäoikeuden tuomiosta selviää, että Ville oli repinyt vaimoaan kädestä, lyönyt avokämmenellä vasempaan poskeen, potkinut reiteen, tarttunut kurkusta ja repinyt hiuksista.

Vaimolle syntyi tilanteessa ruhjeita ja mustelmia. Asunnossa oli ollut myös parin vanhempi poika kaverinsa kanssa. Pojat olivat heränneet yölliseen metakkaan.

Poliisikuulusteluissa Ville kiisti potkaisseensa vaimoaan. Ville arveli vammojen olleen seurausta kaksikon putoamisesta rappusissa.

– Mikäli väkisin käsistä viemiset katsotaan lieväksi pahoinpitelyksi, niin myönnän sen, Ville vaikeroi kuulusteluissa.

Omaa käytöstään Ville selitti humalatilalla.

– Olin juonut alkoholia runsaasti, ja olin tosi humalassa. Minulla ei ole humalatilan ja kiihtymisen takia asioista niin tarkkaa muistikuvaa, Ville tunnusti.

Tilanne oli lauennut vasta, kun Villen kaverit olivat saaneet talutettua kiekkoilijan taksiin. Kolmikko oli palannut mökille.

Seuraavana päivänä Ville oli kutsunut vaimonsa mökille hieromaan sovintoa.

Sokkipaljastus jääkiekkoilija Ville Koistisen avioerosta ja yllättävästä seurasiirrosta sveitsiläislehdessä: Petti vaimoaan 21-vuotiaan seuratyöntekijän kanssa!

Sovinto jäi haaveeksi, kun Ville oli jälleen tarttunut vaimoaan ranteesta ja heittänyt tämän laukun tavaroineen järveen. Ville oli käynyt kahlaamassa tavarat vedestä, mutta vaimolle tapaus oli liikaa.

Nainen teki pahoinpitelyistä rikosilmoituksen. Hän oli kuitenkin muutaman viikon päästä valmis perumaan ilmoituksen heidän päästyään sopuun. Perumishalusta huolimatta pahoinpitelyt päätyivät poliisin tutkittavaksi ja sitä kautta käräjäoikeuteen.

Seiskan tietojen mukaan parin välit tulehtuivat uudelleen loppuvuodesta, kun vaimolle paljastui Villen pettäneen häntä nuoren sveitsiläisnaisen kanssa. Ville jätti puolestaan avioerohakemuksen Pirkanmaan käräjäoikeuteen viime marraskuussa.