fbq
Kotimaa
01.06.2021 13:13
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan arkisto
Mikael Forssell
”En ole sheivannut!” Mikael Forssell sotkettiin hämärään kostovideoon - Seiska paljastaa somekohun skandaalinhakuiset taustat
Kotimaa
01.06.2021 13:13
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan arkisto

Entinen huippujalkapalloilija Mikael ”Miklu” Forssell, 40, on joutunut keskelle kummallista videokohua.

YouTube-videopalvelussa julkaistiin sunnuntaina (30.5.) erikoinen video, jossa Miklu räppää itsestään. Tallenteen lomassa näytetään kuvankaappauksia Miklun lähettämiksi väitetyistä viesteistä nuorelle naiselle.

Videossa on myös Miklun vaimon, muotibloggaaja Metti Forssellin, 30, Instagramissa julkaisema videotarina, jossa hän ottaa kantaa miehensä pettämishuhuihin viime kesältä.

Videolla on myös alusvaatekuva naisesta, jonka kanssa Miklun väitetään viestitelleen.

Lue myös: Hempeili vieraan blondin kanssa! Mikael Forssellilla villi bileilta ilman Metti-vaimoa!

Kasvot kuin ”vauvan peppu”

Runsaasti keskustelua herättänyt video on jo poistettu YouTubesta. Video aiheutti valtavan kommentointiryöpyn mm. Jodel-palvelussa ja levisi sosiaalisessa mediassa kuin kulovalkea.

Videon kenties erikoisinta antia ovat Miklun lähettämäksi väitetyt viestit.

Videolla olevissa kuvankaappauksissa muun muassa näkyi, kuinka ex-futistähti väitetysti pyytää naista ottamaan kuvia heti, mutta tämä kieltäytyy, koska ei ole ”sheivannut”.

Videolla julkaistussa eriskummallisimmassa viestissä puhutaan ”facialista”, jonka jäljiltä Miklu kertoo kasvojensa olleen kuin ”vauvan peppu”.

Lue myös: Paparazzi yllätti Suomen Beckhamit! Mikael ja Metti Forssellilla kiivas keskustelu porttikongissa – kuvat Seiskassa!

Mikael ja Metti Forssell ovat olleet naimisissa jo seitsemän vuotta.
Mikael ja Metti Forssell ovat olleet naimisissa jo seitsemän vuotta.

Miklun edustaja: ”He ovat kavereita”

Videon perusteella viestit on lähetetty kesällä 2020. Samoihin aikoihin Seiska uutisoi, että Miklu olisi hempeillyt käsi kädessä vieraan blondin kanssa saunaravintola Löylyssä Helsingissä.

Tuolloin Seiska ei tavoittanut Miklua, mutta hänen Metti-vaimonsa oli juttutuulella. Hän kertoi, että vieras nainen on heidän perheystävänsä ja kiisti mahdollisuuden hempeilyyn.

– Mikael ei koskaan tekisi sellaista, sillä hän tietää, miten häntä seurataan. Hän ei koskaan ottaisi sellaista riskiä, Metti viestitti Seiskalle.

Lue lisää: Mikael Forssellin ja kampaajablondin hempeilystä nousi kohu – nyt puhuu Metti-vaimo: ”Tunnen kyseisen naisen!”

Tälläkin kertaa Seiskalle kerrotaan, että videolla viestitellyt nainen on Forssellien perheystävä. Mikael näet ilmoitti edustajansa kautta, että he ovat tavanneet lastensa kautta ja ovat vain kavereita.

Videonainen: ”Ex-kumppanin kosto”

Seiska tavoitti myös naisen, jonka kanssa Miklu on väitetysti viestitellyt. Nainen kertoi, että video on hänen ex-kumppaninsa tekemä ja kostoksi tarkoitettu.

– Olemme Mikaelin kanssa ystäviä, ja vaikka viestit voivat vaikuttaa pahoilta, niin lapsemmekin leikkivät yhdessä.

Mikael ja Metti Forssell ovat avioituneet vuonna 2014, ja heillä on kaksi lasta.

Lue myös: Metti-vaimo Mikael Forssellin villistä bileillasta Seiskalle: ”Jodelissa levitetään perättömiä väitteitä!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »