Vain Seiskassa!
Joona Jalkanen.

”En ole käynyt kahteen viikkoon vessassa” – Kari Tapion poika Joona Jalkanen jännittää Matti Nykäsen -laulunäytelmää: mukana superlahjakkaita taiteilijoita!

Kotimaa | 01.08.2021 09:32

Kuten lukemattomille muillekin kulttuurialalla, myös Joona Jalakselle mennyt vuosi on ollut raskas. Ikivihreän iskelmätähti Kari Tapion poika on tuottanut Matti Nykäsestä kertovan laulunäytelmän Elämä on laiffii, jonka piti saada ensi-iltansa jo vuosi sitten.

Lue myös: Kansa on puhunut! Tätä mieltä Matti Nykäsen laulunäytelmästä ollaan – Erkki, Ella, Petra ja Pertti lataavat rehellisen mielipiteensä

Jussi-Petteri Peräisen esittämä Matti tulistuu helposti. Kitaravirtuoosi Jussi Niemi esittää näytelmässä itseään.
Jussi-Petteri Peräisen esittämä Matti tulistuu helposti. Kitaravirtuoosi Jussi Niemi esittää näytelmässä itseään.

Keskiviikkona 28. heinäkuuta valtaisan pitkä odotus vihdoin palkittiin. Lähes täysi tupa todisti Jyväskylän Ränssin Kievarilla musiikkihupailun ensi-iltaa. Paikalla oli luonnollisesti myös herra Jalkanen, joka oli vähintäänkin täpinöissään H-hetken alla.

– En ole kahteen viikkoon käynyt vessassa. Että sellaiset fiilikset, hän naurahtaa Seiskalle. 

– Jännittää siis todella paljon. Olen hyvin etuoikeutettu saadessani työskennellä tällaisen työryhmän kanssa. Meillä on mukana superlahjakkaita taiteilijoita, ja myös Matin tytär Eveliina Mäntykangas tekee debyyttinsä näyttämöllä.

Muissa rooleissa nähdään muiden muassa pääosanesittäjä Jussi-Petteri Peräinen, monia rooleja vetävä koomikko Helena Pöllänen, imitaattori Kimmo Hannula sekä itseään esittävä Matin luottoystävä ja hittinikkari Jussi Niemi.

Teksti:Eetu Ampuja, Jyväskylä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!