fbq
Juuso ja Vilma

"Emme ole enää pariskunta!" Ensimmäinen ero Temptation Islandissa - rankka video katkaisee suhteen!

Illan Temptation Island Suomi -jaksossa koetaan voimakkaita tunteita.

Iltanuotiolla katsotaan jälleen videoita saaren tapahtumista. Juuson kanssa seurusteleva Vilma odottaa rakkaansa tekemisten näkemistä jännittyneenä.

− Aika sekavat fiilikset. Olen alkanut miettiä minun ja Juuson suhdetta uudemman kerran. Luotan hänen sanoihinsa. Juuso tekee itsestään silmissäni todella tyhmän, jos hän rikkoo ne, Vilma sanoo ennen videokoosteen katsomista.

Videolla Jasmin ja Juuso pohtivat löytämäänsä yhteyttä.

− Tuollaista yhteyttä ei ole kovin monen ihmisen kanssa tullut. On ihan muutama ihminen, jotka on tuntenut pitkään ja on samalla aaltopituudella. En ole koskaan tuntenut näin voimakasta yhteenkuuluvuutta jonkun kanssa näin lyhyessä ajassa, Jasmin kertoo videolla.

Juuso on alkanut jopa pohtia hänen ja Vilman suhteen tulevaisuutta.

− Olen alkanut miettiä tosissaan sitä, että onko erilaisuus sittenkään niin hyvästä, vai pitääkö olla saman henkistä, Juusto toteaa.

Videolla muut miesten saaren sinkkunaiset kommentoivat Jasminin ja Juuson lähentyneitä välejä. Kaksikko muun muassa nukkuu toistensa kainalossa päiväunia.

Videon päätyttyä Vilma ottaa pois Juusolta saamansa rannekkeen, jonka piti muistuttaa heitä toisistaan.

− Emme ole Juuson kanssa enää pariskunta. Kun kuulen Juuson epäilevän meidän parisuhdettamme, niin tämä päättyy. Suhteemme ei ole Juuson käsissä! En halua itsekään olla minua epäilevän ihmisen kanssa, minun ei tarvitse olla sellaisen ihmisen kanssa. Löydän kyllä sellaisen ihmisen, joka rakastaa minua sellaisena kuin olen.

Vilma loukkaantui etenkin siitä, että Juuso on toiminut pariskunnan sääntöjen vastaisesti.

− Juuso itse sanoi, että jos nukkuisin edes päiväunet jonkun vieressä, niin suhde päättyy. Hän itse rikkoo sitä ja tekee minusta naurettavan. Siksi tämä on nyt tässä. Minun ja Juuson suhde on nyt lopullisesti ohi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Temptation Island Suomi Nelosella tänään klo 22.