fbq
Kotimaa
28.06.2021 21:02
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Emil Hallberg
Emil Hallberg kihloihin bikini fitness -rakkaansa kanssa: "Nyt on pallo nilkassa" - katso kuva!
Kotimaa
28.06.2021 21:02
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Salatut elämät -sarjasta tuttu Emil Hallberg, 25, on mennyt kihloihin. Emil jakoi ilouutisen juhannusaattona Instagram-tilillään. Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallbergin poikanakin tunnettu Emil on ollut aiemmin yksityiselämästään vaitonainen, mutta viime kuukausina hän on avannut rakkauselämäänsä lukuisille someseuraajilleen.

Seiska uutisoi jo maaliskuussa näyttävästä kuvasarjasta, jolla Emil kertoi hänen Sofie-nimisen naisystävänsä järkänneen yllättäen parille yhteistä aikaa helsinkiläisestä hotellista. Nyttemmin avoliittoon muuttaneen parin kihloihin menemisessä Emil oli puolestaan aloitteellinen osapuoli, päivityksestä selviää.

- She said yes. Ja vaikka siltä näyttäs, että Sofie kysyi, niin kyllä se olin minä joka polvelle meni. Nyt on pallo nilkassa ketjulla kiinni ja ei ainakaan toistaseks paina liikaa, huumorintajustaankin tunnettu tanssiva näyttelijä lohkaisi kuvatekstissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emil Hallberg (@jouemil)

Kollegoilta satoi onnitteluita

Toisessa kuvassa komeilee nuoren pariskunnan sormukset. Kesäinen päivitys suorastaan huokuu rakkautta, jota lukuisat kommentoijatkin ylistivät.

- Niin ihana juttu, onnea, kirjoitti Salkkareissa Emilin roolihahmon Talen rakastettua Sannia näytellyt Kerttu Rissanen.

- Onnea, kommentoi Linda Eerikäistä näyttelevä Monika Lindeman emojien kera.

- Asiaa, lohkaisi sarjassa Kalle Laitelaa näyttelevä Pete Lattu.

Lue myös: Salkkarit-tähti Emil Hallberg ja bikini fitness -rakas: Avoliitto!

Lue myös: Vau, Salkkareista tuttu Emil Hallberg esitteli uuden bikini fitness -rakkaansa: romantiikkaa tihkuvat kuvat julki!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »