fbq

Ellinooralta erikoinen paljastus Jouni Hynysestä: ”Niin hän sanoi”

Ellinooran mukaan Jouni Hynynen pelkäsi häntä aluksi Satulinnassa.

Perjantai-iltojen musiikkialttari on jälleen katettu, kun kahdeksan kotimaista artistia astelee Hirvensalmen Satulinnaan. Kesäkuussa kuvatut uudet Vain elämää -jaksot alkavat perjantaina Nelosella ja Ruudussa.

Musiikkiohjelman 14:nnellä kaudella nähdään sekä vanhoja että uusia Vain elämää -kasvoja. Yhtenä yllätysnimenä voidaan pitää Kotiteollisuus-rokkikukkoa Jouni Hynystä, joka on jo vuosia suorastaan halveksinut Vain elämää -ohjelmaa.

Mutta niin vain herra Hynynen on siis tällä kertaa täysillä menossa mukana. Alku oli tosin varovainen ja suorastaan tunnusteleva, kun Etelä-Karjalan partanaama totutteli Satulinnaan ja artistikollegoihin.

Hynysen tilitys Vain elämää -sarjasta: Rahasta pääsimme sopuun, kuvauksista en muista mitään

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kun menimme Satulinnaan ja tutustuimme toisiimme, niin itse asiassa Jouni sanoi minulle, että minä pelotin häntä – että tuon kanssa ei pelleillä. Niin hän sanoi, Ellinoora paljastaa Seiskalle.

– Mutta kun tutustuimme paremmin, niin hän totesi, että olenkin ihan hauska tyyppi. Ja että minullekin voi heittää vitsiä. Olin, että totta kai voi! Meidän jengiämme yhdisti ihan surkea huumori, Ellinoora nauraa.

Tiukkana rokkikukkona tunnettu Jouni Hynynen kuulemma pelkäsi aluksi Ellinooraa.
Tiukkana rokkikukkona tunnettu Jouni Hynynen kuulemma pelkäsi aluksi Ellinooraa.

What’sApp-ryhmä kuumana

Huumorin kukka kukkii edelleen, vaikka musiikkiohjelman kuvauksista on vierähtänyt jo hyvä tovi. Ellinooran mukaan Vain elämää -artisteilla on oma What’sApp-ryhmänsä, joka on edelleen hyvinkin aktiivinen.

– Se What’sApp -ryhmä on laulanut ihan kiitettävästi. Siinä viestiryhmässä pätee samanlainen luontainen ryhmäytyminen mikä meillä vallitsi Satulinnassakin. Eli ei tarvitse yhtään kuumotella, mitä sinne ryhmään kirjoittaa.

Vain elämää -tähdet pelmahtivat huippuhotelliin Helsingissä – Sami Kuronen vitsaili neitsyydellä, Jannan nahkamekko varasti show'n

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Asia on huomionarvoinen, sillä oululaislähtöisen suosikkipopparin mukaan ei ole itsestään selvää, että yhteishenki toimisi automaattisesti.

– Siksi oli kivaa, että meillä oli aidosti hauskaa keskenämme. Se oli sellainen kannatteleva voima. Vaikka olisimme juuri puhuneet oikein syvällisiä, niin jengi saattoi seuraavassa hetkessä revetä täysin. Kemiamme toimi siis ihan oikeasti.

Vain elämää 14. tuotantokausi perjantaisin Nelosella ja Ruudussa klo 20.

Ellinooran mukaan Satulinnassa vallitsi koko ajan hyvä yhteishenki.
Ellinooran mukaan Satulinnassa vallitsi koko ajan hyvä yhteishenki.