fbq
Ilkka Kanerva

Elina-rakkaansa kanssa avioitunut Ilkka Kanerva jatkoi viestittelyä helsinkiläisnaiselle: ”Hän seurasi tekemisiäni tarkkaan!”

Seiska kertoi viime viikolla, että kokoomuksen kansanedustaja Ilkka ”Ike” Kanerva, 72, on aktivoitunut jälleen viestirintamalla. Varattu kohupoliitikko on ollut naimisissa Elina Kanervan (o.s. Kiikko) kanssa toukokuusta 2019, mutta he ovat seurustelleet jo vuodesta 1999.

”Tekis mieli koskea!” Ilkka Kanervalta vihjailevia viestejä helsinkiläisnaiselle: Ehdotteli tapaamisia ja tarjoutui saunaan!

Nainen kertoo Ilkan vierailleen hänen luonaan, ja he ovat käyneet yhdessä syömässä.
Nainen kertoo Ilkan vierailleen hänen luonaan, ja he ovat käyneet yhdessä syömässä.

Avoliitto ei ole kuitenkaan estänyt Iken vuosikausien viestivokottelua keski-ikäiselle helsinkiläisnaiselle. Seiska on nähnyt kymmenet viestit, jotka Ike on todistettavasti lähettänyt omasta Messenger-postilaatikostaan Facebookissa.

Kansanedustaja halusi puhua erotiikasta! Ilkka Kanervan vokottelema nainen: Lähetimme toisillemme kuvia!

Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko avioituivat toukokuussa 2019.
Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko avioituivat toukokuussa 2019.

Viesteihin tuli pieni tauko, kun nainen kertoi olevansa parisuhteessa. Kun nainen ilmoitti Facebookissa olevansa taas sinkku, jatkui heti myös kansanedustajan viestittely.

– Hän selvästi seurasi tekemisiäni tarkkaan Facebookissa. Kun ilmoitin parisuhteeni päättymisestä, alkoi taas samat tarjoukset ja ehdotukset yhteisestä matkasta. Tällöin hän oli jo naimisissa Elinan kanssa.