fbq
Anni Vuohijoki ja Veli-Matti Savinainen

"Eihän tuossa ole järjen hiventä" - Aleksi Valavuori ja urheiluvaikuttaja Mika Järvinen tuomitsevat kohun Anni Vuohijoen ympärillä

Seiska uutisoi viime viikolla, ketä jääkiekkoilijaa kohtaan painonnostaja Anni Vuohijoen epäiltiin käyttäytyneen epäasiallisesti Pekingin talviolympialaisissa.

Useat lähteet vahvistivat Seiskalle, että kyseessä on Tappara-hyökkääjä Veli-Matti ”Vellu” Savinainen, 36, jonka kanssa.

Anni Vuohijoen ronskien seksipuheiden kohde selvisi - katso kuva kohutusta Tappara-tähdestä!

Selvityksen asiasta käynnisti Ilta-Sanomien mukaan Olympiakomitean henkilökuntaan kuuluva henkilö, joka oli todistanut Vuohijoen roisia kielenkäyttöä olympiaedustajien tiloissa pelaajien kanssa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan tietojen mukaan kohua on pidetty urheilupiireissä lähinnä naurettavana. Vuohijoki ja Savinainen ovat hyviä ystäviä vuosien takaa, eikä kiekkoilija koe joutuneensa epäasiallisen käytöksen kohteeksi.

Valavuori Live -ohjelmassa Aleksi Valavuori ja urheiluasiantuntija Mika Järvinen keskustelivat tapauksesta, ja molemmat olivat yhtä mieltä siitä, että Vuohijoen tapaus tuntuu epätodelliselta ja epäreilulta.

- Mieti tätä koko vitun casea. Jos joku ulkopuolinen on tehnyt tästä tutkintapyynnön, kun kaksi tuttua keskustelee härskisti keskenään, vaikka siinä pöydässä olisi joitain muitakin, niin eihän tuossa ole järjen hiventä. Tässähän ei ole asianomistajaa koko tutkinnassa, Valavuori lataa.

- Täysin naurettava case ja pelottava siinä mielessä, että joku ulkopuolinen voi tehdä nimettömänä ilmiannon tai tutkintapyynnön - tai minkä tahansa, jonkun paskan heittää ilmoille. Itse pysyy piilossa ja sitten asiaa pitäisi jonkun tutkia, Mika Järvinen sanoo.

Anni Vuohijoen häirintäkohua pidetään urheilupiireissä naurettavana – Anni ja Veli-Matti Savinainen ystäviä jo vuosien takaa!

Valavuori ja Järvinen keskustelivat ohjelmassa myös olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan paikalta irtisanoutuneen Mika Lehtimäen ympärillä kuohuneesta häirintätapauksesta.

Katso keskustelu yllä olevalta videolta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy