fbq
eevi teittinen, teemu packalen

Eevi Teittisen lapsi tuhosi kaupan omaisuutta - äidiltä erikoinen reaktio

Fitnessvaikuttaja Eevi Teittisen ja ex-vapaaottelija Teemu Packalénin esikoinen on taaperoikäinen.

Eevi kertoo pikkuneidin vauhdikkaasta kauppareissusta Instagramin tarinoissa.

Eevi on ollut tyttärensä kanssa puutarhamyymälässä. Eevin jakamassa kuvassa tyttö on levittänyt eurolavalla nököttävästä isosta kukkasipulipussista pienempiä kukkasipulipusseja pitkin myymälän lattiaa. Eevin jakamassa kuvassa taapero on työn touhussa ja tarraa käsillään kiinni kukkasipulisäkkiin.

- Ellen kävi tänään vetämässä kivan tivolin kukkakaupassa, Eevi alustaa somessa tyttärensä edesottamuksia hikipisaroivan nauruemojin ja sos-merkin kera.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eevilla on ollut täysi työ pysyä tyttärensä kintereillä kaupassa.

- Homma päättyi siihen, että hän löysi upean lasisen kukkapurkin käsiinsä parissa sekunnissa ja sitten olikin jo liian myöhäistä, Eevi taustoittaa nauruhymiön kera.

Kaupassa spurtteja ottivat sekä pieni tyttö, tämän äiti että myyjä.

- Myyjä juoksi ja minä juoksin. Ellen juoksi vielä kovempaa karkuun ja heitti lasipurkin lennosta lattialle, Eevi kirjoittaa silmänsä peittäneen apinaemojin sekä itkunauruemojin kera.

Sydänvika yllätti! Eevi Teittinen avautuu terveyshaasteistaan

Tarina ei kerro, minkälainen sotku lasipurkin iskeytymisestä lattiaan aiheutui, saati sitä, satuttiko lapsi hötäkässä itsensä.

Eevi pitää somepäivityksen perusteella koko tilannetta huvittavana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kiitos ja näkemiin! Tää on tätä jos lapsi ei nuku päiväuniaan, Eevi summaa skumppapulloemojin, aurinkolasisilmäisen emojin sekä hauisemojin kera.

Pariskunnan lapsi kärsi pitkään kivuliaista korvatulehduksista. Tänä keväänä taapero sai putket korviinsa.

Eevi Teittisen tyttärelle tehtiin terveysoperaatio: "Kuinka monta lasta kärsii turhaan"

Korvien putkitus on lääketieteellinen operaatio, jossa tärykalvoon kiinnitetään silikoni- tai titaaniputket. Toimenpiteen jälkeen välikorvasta on suora yhteys ulkoilmaan. Yleensä taustalla ovat toistuvat korvatulehdukset.

– Korvien putkitus muutti tän perheen elämän - ja erityisesti tämän pienen ihanan tytön. Nyt sen vasta käsittää, kuinka paljon ne korvat vaivasi pienen elämää ja hyvää oloa. Tulehdus saattoi olla päällä silloinkin, kun et sitä näyttänyt. Olet ollut turhan reipas niin pieneksi, Eevi kirjoitti toimenpiteen jälkeen someen.