fbq
Eevi Teittinen

Eevi Teittisellä todettiin sydänvika: "Aion nauttia kaikesta ajasta mitä mulla on"

Fitnesstähti Eevi Teittinen, 34, kertoo tuoreessa somepäivityksessä vakavista terveyshuolistaan.

Eevi paljastaa, kuinka tv-kuvauksia edeltäneessä rutiinitarkastuksessa häneltä löydettiin yllättäen sydänvika.

Tämä keho on kyllä niin älytön, mihin kaikkeen se on pystynyt tän elämän aikana. Terveys ja kyky tehdä ei ole itsestäänselvyys, ei ainakaan mulle, Eevi alustaa.

Eevi Teittinen pohtii: ”Mitä saa jakaa?”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eevi ei paljasta tarkkaa ajankohtaa sille, milloin sydänvika häneltä löydettiin. Diagnoosi on saanut vaaleaverikön ajattelemaan terveyttään entistä enemmän.

Mulle se, että pysyn hyvässä kunnossa tarkoittaa myös sitä, että suojelen mun kehoa. Pidän sen käynnissä. Kukaan ei tiedä miten ja koska sydänvika alkaa häiritä treenaamista, mutta aion nauttia kaikesta ajasta mitä mulla on, Eevi vakuuttaa.

Sydänvian myötä Eevi on alkanut pohtimaan myös jaksamistaan lapsensa kanssa.

Eevillä ja hänen puolisollaan Teemu Packalénilla on yhdessä taaperoikäinen lapsi. Vauva syntyi keskosena vuoden 2021 syksyllä.

- En murehdi asiaa, vaikka välillä sitä mietinkin. ”Saanko juosta lapseni kanssa”?. Moni kysymys liittyy siihen, miten saan ja kykenen olla lapseni kanssa, Eevi pohdiskelee.

Eevi tunnetaan aktiivisena urheilun harrastajana. Hän on voittanut Suomen mestaruuden bikini fitneksessä vuonna 2015.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oho, Eevi Teittinen ja Teemu Packalén superromanttisessa yhteiskuvassa: "Täytyy sanoa, että..."

Vaikka Eevin ei tällä hetkellä tarvitsekaan luopua liikunnasta, hän väläyttelee tekstissään mahdollisuuksia sille, että urheilun tilalle on mahdollista löytää myös uusia mielenkiinnonkohteita.

Treenaan hyvinvointi edellä ja aion edelleen tehdä asioita itseäni varten treenaamisen parissa (sydän) On turha murehtia asiaa, jota ei vielä tarvitse. Kohdataan se sitten, kun jonakin päivänä on sen aika. Nyt tehdään sitä parasta mitä sydämelle voi antaa; Liikkuminen.

Julkaisemassaan Instagram-tarinassa Eevi kertoo joutuneensa viime yönä päivystykseen.

Hän ei paljasta syytä lääkärissä vierailulleen. Hänen mukaansa myös Teemu joutui asioimaan viikonloppuna päivystyksessä.