fbq
eero ja ayla

Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir naimisiin - tässä on silminnähden rakastunut aviopari: "Olemme odottaneet tätä kauan"

SDP:n pitkäaikainen kansanedustaja Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir avioituivat tänään Helsingissä.

Tuore aviopari juhlii häitään yli 200 vieraan edessä ravintola Sipulissa Katajanokalla. Eeron bestmanina toimi kansanedustaja Heikki Kehälinna. Hääjuhlan juontajana ja toisena bestmanina edustaa Heinäluomien ystävä ja kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta

inline

Aylan kaunis hääpuku keräsi ihastusta, ja hänen hartioillaan nähtiin hänen äitinsä Engin Shakirin valmistama shaali. Sen lisäksi Aylalla oli yllään hänen äitinsä tekemät korut sekä upea hääkimppu. Hääpuku on helsinkiläisestä juhlaliikkeestä.

- Vielä eilen jännitti, mutta nyt olemme todella onnellisia. Tuntuu ihanalta, ja olemme odottaneet tätä kauan. Nyt on levollinen olo, aviopari kertoi. 

Seiska paljasti pariskunnan suhteen kaksi vuotta sitten, kun he palasivat yhteiseltä reissulta New Yorkista. Pian jutun ilmestymisen jälkeen Ayla myönsi romanssin olevan totta.

inline

Lue lisää tästä: Eero Heinäluoman Ayla-rakas paljastumisestaan: Pitkään se kestikin - kuva!

Ennen suhdetta Aylaan Eero eleli leskimiehenä, sillä hänen vaimonsa Satu Siitonen-Heinäluoma menehtyi tammikuussa 2015 aggressiivisesti edenneeseen syöpää. Eero on puhunut avoimesti asiasta julkisuudessa ja muistellut kauniisti heidän yhteistä matkaansa.