fbq
Jaajo linnonmaa, Toni Lähde, Jenni Alexandrova

Diili-Toni julkaisi siirappisen parisuhdepäivityksen - Jaajo Linnonmaalta jäätävä kuitti!

Radiojuontaja Jenni Alexandrova ja Diili-ohjelmasta tuttu liikemies Toni Lähde juhlivat tänä keväänä vuosipäiväänsä. Pari on ollut yhdessä kaksi vuotta.

Torstaina (25.5.) kaksikolla oli lisää aihetta juhlaan, sillä Jenni täytti 43 vuotta. Toni muisti kultaansa julkaisemalla siirappiset synttärionnittelut Instagram-tililleen.

- Tää jumalatar täyttäis tänään vuosia!! Hyvää syntymäpäivää beibs, elämä on kyllä ihan parasta sun kanssa, Toni kirjoitti pariskunnan yhteiskuvan oheen nauruemojin kera.

Tunnistaisitko? Jenni Alexandrova ja Toni Lähde naamioituivat psykoottiseksi elokuvapariskunnaksi - taksikuski kauhistui!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- P.S. Onhan se nyt vaan ihan hullun upeeta, että neito vaan paranee vuosi vuodelta, Toni hekumoi päivityksessä pussaavan emojin kera.

Jenni on kommentoinut Tonin päivitystä.

- Rakas! Jenni kirjoitti sydänemojin kanssa.

Lapsi parturoi Diili-tähti Toni Lähteen – kannattiko?

Jo monta Diili-kautta yhdessä Tonin kanssa tehnyt Jaajo Linnonmaa oli ensimmäistän joukossa kommentoimassa päivitystä. Sattumalta myös Jaajo täytti vuosia samana päivänä kuin Jenni. Jaajolle mittariin tuli 45 vuotta.

- Mites minä? Onnea J, Jaajo kirjoitti päivitykseen punaviinilasiemojin ja liekkiemojin kera.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jaajo siis selvästi kyselee, paraneeko hänkin vuosi vuodelta, kuten Tonin hekumoima neito konsanaan.

- Onnea meille! Jenni on vastannut Jaajolle sydänemojin kera.

Jennin somepäivityksistä käy ilmi, että Toni on vienyt synttärisankarin fiinisti illalliselle. Jenni oli pyytänyt miestään ottamaan hänestä kauniita synttärikuvia. Lopputulokset Jenni on jakanut Instagramin tarinoihin. Toni on onnistunut pilaamaan yhden kuvan ikuistamalla siihen vahingossa oman peukalonsa.