fbqDiili-kaunotar Sointu Borg kärsii bimbomaineesta: ”Olen kävellyt ulos palavereista itkua pidätellen” | Seiska
Sointu Borg

Diili-kaunotar Sointu Borg kärsii bimbomaineesta: ”Olen kävellyt ulos palavereista itkua pidätellen”

Kotimaa | 11.03.2021 09:17

Diili-ohjelmassa mukana oleva kauppatieteiden maisteri Sointu Borg, 28, pyörittää tapahtumien emännöintiin erikoistunutta yritystään.

Lue myös: Diili-kilpailija Sointu Borg julkaisee tyrmääviä kuvia Instagramissa - yli 41 000 seuraajaa ihailee: "Tarvii kaivaa asbestihanskat käteen, jos kuvat on näin kuumia"

Hyvästä koulutuksesta huolimatta häntä pidetään ulkonäkönsä vuoksi yhä ”bimbona pr-naisena”.

– Olen kohdannut vuosien ajan ennakkoluuloja ulkonäköni vuoksi. Joskus jopa neuvottelut mahdollisen asiakkaan kanssa ovat karahtaneet ennakkoluuloihin ja asiakaan suusta tulleisiin kommentteihin.

– Vaikka olen ihmisenä vahva, on myös ollut hetkiä, kun olen kävellyt ulos palavereista itkua pidätellen, Sointu paljastaa.

Sointu toimii pr-hommiensa ohella mallina. Näyttävää naista on aliarvioitu vuosia. Harva tietää, että hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.
Sointu toimii pr-hommiensa ohella mallina. Näyttävää naista on aliarvioitu vuosia. Harva tietää, että hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Lue myös: Oletko huomannut tämän suomalaisen povipommijulkkiksen kuumaakin kuumemmat mökkikuvat? Tv:stä tuttu Sointu tykittää uhkeita vähäpukeisia kuvia - katso!

Koronan takia tapahtuma-ala on jäissä ja Sointu kollegoidensa tavoin pitkälti työtön.

– Toivon, että pääsemme kaikki pian taas työskentelemään. Itselleni olen hokenut, että pysy vahvana, älä anna ihmisten kävellä ylitsesi. Älä mieti mitä muut urputtavat. On ok tehdä omia juttuja ja kulkea omia polkujaan, Sointu vakavoituu.

Lue yrittäjän haastattelu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Pasi Murto ja Sointu Borg

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!