fbq
Kotimaa
15.12.2021 13:36
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
georgina rodríguez, cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldon mallipuoliso Georgina lomailee Suomen Lapissa - luulee olevansa Pohjoisnavalla
Kotimaa
15.12.2021 13:36
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon, 36, mallipuoliso Georgina Rodríguez, 27, on jakanut Instagram-tililleen tunnelmallisia lomakuvia Leviltä. Georgina nauttii Suomen talvesta yhdessä perheen lasten kanssa. Päivitysten perusteella perhe on saapunut Suomeen viime viikonlopun (11.-12.12.) aikana.

Christianolla ja Georginalla on vuonna 2017 syntynyt yhteinen tytär Alana ja samana vuonna Ronaldosta tuli sijaissynnättäjän avulla isä kaksosille, Evalle ja Mateolle. Christianon esikoispoika Cristiano Ronaldo Jr syntyi vuonna 2010. Perhe kasvaa entisestään ensi vuonna, sillä tänä syksynä uutisoitiin, että Georgina on raskaana. Hän odottaa kaksosia.

Lue myös: Cristiano Ronaldo tulossa isäksi kuudetta kertaa - Georgina-rakas odottaa kaksosia!

Georginan somepäivitysten perusteella käy ilmi, että malli luulee olevansa Napapiirin sijaan Pohjoisnavalla. Hän on merkannut kuviensa sijaintitiedoksi Pohjoisnavan, joka toki sijaitsee vielä reippaasti pohjoisemmassa kuin Suomi.

Ronaldon perhe saapui Lappiin pienkoneella. Georgina ja lapset olivat hoksanneet pukeutua lämpimästi koneesta ulos astellessaan. Mallikaunotar oli kiskaissut ylleen turkin sekä karvalakin. Perhettä vastassa kentällä oli joulutonttu lämpimien juomien kera.

Seurueen lomakuvat huokuvat Lapin eksotiikkaa. Lapset ja Georgina ovat päässeet muun muassa poroajelulle ja nauttimaan ulkotulista laavulle. Luontoseikkailun aikana koko seurue oli pukeutunut toppavaatteisiin housuja myöten. Georgina kertoo somessa, että lämpötila on vaihdellut miinus viidentoista ja miinus kahdenkymmenen asteen välillä.

- Onnellisin äiti maailmassa, en voisi nauttia enempää, Georgina hekumoi lomakuviensa ohessa.

Lapsille jännitystä lienee tuonut Joulupukki, jota perhe kävi tapaamassa. Pienimmät tenavat uskaltautuivat istahtamaan pukin syliin.

Seurue on nauttinut myös vauhdin huumasta moottorikelkkasafarilla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »