fbq
Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg tuhlasi rahansa – suunnittelee nyt Onlyfans-tiliä

Näyttelijä ja juontaja Christoffer Strandberg, 33, ihastuttaa sosiaalisessa mediassa hassuttelevalla ja persoonallisella sisällöllään.

Kevätaurinko vaikuttaa sekoittaneen monen pään. Myös Christoffer on päätynyt ilmojen lämmettyä tuhlailemaan rahaa hiukan holtittoman oloisesti. Pätäkkää on valunut niin paljon, että näyttelijä harkitsee OnlyFans-tilin perustamista.

Hän julkaisi Instagram-sivullaan kaksi keväistä kuvaa, joissa poseeraa pihanlaittohommissa. Kuvatekstissä hän kertoo mahdollisen tilinsä sisällöstä. OnlyFans tunnetaan maksullisesta eroottisesta sisällöstä.

- Mun sisältö olis yhtä eroottista puutarhajuhlaa. Profiilin nimi voisi olla Seksikäsi Toffer, vähän niinku Saksikäsi Edward (jonnet ei muista), näyttelijä ehdottaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Christoffer Strandberg on vuoden positiivisin suomalainen - iloista päivää varjosti sairastellut koira

Christoffer uskoo tilaajia riittävän videoillaan, joiden nimiehdotuksiksi hän on luetellut ”Yksi mies, 41 Tuijaa”, ”Trimmaan sun puskan” sekä ”Uuh, onpas herralla komea pikku prinssi”, joista viimeisen hän keksi toisessa kuvassa kasvikaverinaan poseeraavasta Protea Little Princesta.

- Siis pohdin tätä ihan vaan sen takia, että taisin viikonloppuna laittaa kuukausipalkan taimiin, kukkiin, multaan, lannoitteisiin, ja välineisiin. Ja musta tuntuu, että meidän takapiha tarvitsee bonsai-männyn. Ne maksaa isoina monta rahaa, näyttelijä paljastaa, ja lupaa sitten maksavansa veroja tuloistaan, mikäli maksullinen OnlyFans-tili pamahtaa ilmoille.

Christoffer Strandbergin bileilta sai nolon käänteen: "Sisältää alastomuutta!"

Seuraajat tietävät Christofferin tunteen. Puutarhurointivimma on iskenyt kommenttikentän perusteella moneen.

- Kävin just ihastelemassa bonsai-mäntyjä yhdessä puutarhakaupassa, mut ne oli kaikki yli 2k€, seuraaja päivittelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- No siis tämä!!! Mä löysin jo ”sen oikean” mutta hän oli 2300 €, Christoffer kertoo vastauksessa kokemuksestaan.

- Siis mulle kävi eurolleen ihan sama. Ettei vaan ollu Kirkkonummella tää mesta? seuraaja hämmästelee.

- Jep! Ollaan selvästi silmäilty samaa puuta… 

- Pelkästään jo tästä "samasta puun silmäilystä" sais hyvän eroottisen tarinan, toinen seuraaja liittyy keskusteluun.

Muidenkin puutarhoista löytyy eroottissävytteistä jutun juurta.

- Entisessä kodissa kasvoi takapihalla omenapuu nimeltä Vanha Rouva. Hälle hankittiin pariksi Jorma, koska kaikki vanhat rouvat tarvitsevat jormaa. Jänikset sitten söivät eräänä talvena Jorman, seuraavana kesänä pihalle hankittiin Tarmo..., muuan muistelee.

Matkustelu avartaa Christoffer Strandbergin mieltä: "Se vasta on elämän koulua"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Christoffer juontaa nykyään ikiomaa ohjelmaansa Christoffer Strandberg Show'ta. Hän toimii myös ohjelman pääkäsikirjoittajana. Oman show'n lisäksi Christofferilla pitää kiirettä muidenkin tv-ohjelmien kuvauksissa.

- Tätä tämä on aina ollut, sillä jotenkin ne kaikista huikeimmat ja merkityksellisimmät asiat tapahtuvat aina samaan aikaan. Olen hyväksynyt sen, enkä enää stressaa. Kun eteen tulee tällaisia mahdollisuuksia, niihin on tartuttava, hän pohti aiemmin Seiskalle.

Christoffer Strandbergilla pitää kiirettä: Mahdollisuuksiin on tartuttava!