fbq
Kotimaa
01.08.2021 19:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Lehtikuva ja Seiskan arkisto
Chisu
Chisu rakastaa näyttäviä saappaita – Seiskan muotipoliisi ratsaa laulajakaunottaren tyylin
Kotimaa
01.08.2021 19:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Lehtikuva ja Seiskan arkisto

Jussi-gaalassa 2019 Chisu sonnustautui suuriin korvarenkaisiin ja oli aavistuksen yliampuvasti pistänyt niiden lisäksi vielä helmikorvakorut. Mekon kuosi on ristiriidassa laukun kanssa. Onneksi leopardikuvio on aina muodikas. Hiusmuotoilu on kerrassaan ihastuttavan raikas tuulahdus kokonaisuuteen.

Chisu

Arvosana: 6½

Säihkyvä pukukuningatar

Emma-gaalassa vuonna 2019 Chisu asteli punaiselle matolle mitä päheimmässä päähineessä. Tyyli muistetaan yhä! Mahtipontinen helmikuorrutteinen kruunu yhdessä kultakorujen kera häikäisee näyttävyydellään. Housupuku toimii säihkyvien asusteiden seurassa loistavasti. Punainen huulipuna viimeistelee arvokkaan yleisilmeen.

Chisu

Arvosana: 9+

Rennon juhlava

Mikäpä sopisi paremmin punaiselle matolle kuin Guccin ajaton asukokonaisuus. Viihtyisä mutta hienostunut puku toimii oivasti tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Hiuskoruista tulee pluspisteitä, samoin sävy sävyyn sopivista kynsistä. Asun painopiste on vahvasti kaulan kookkaassa ristissä, jota pitelee kultainen leijonan pää.

Chisu

Arvosana: 8-

Vaara viehättää

Chisu on omaksunut keikkavarustukseensa varsin korkeat kengät, mikä aiheuttaa yleisölle kylmänhikeä esiintyjän turvallisuuden puolesta. Leuat loksauttavat Buffalo-merkin popot erottuvat taatusti takariviin saakka, samaten hurmaava kukka-asu. Huivi tosin latistaa tunnelmaa.

Chisu

Arvosana: 7½

Dramaattinen ja eloisa

Vuoden albumin Emma-palkinnon 2020 pokannut tähtilaulaja luotti gaalailtana dramaattiseen asuun ylipolven saappaiden kera. Uusi musiikkityyli näkyy myös Chisun pukeutumisessa. Ilmava ja liikkeitä mukaileva mekko on paitsi luova myös huippumuodikas. Värikäs meikki sointuu loistavasti asuun.

Chisu

Arvosana: 10

Mennyttä aikaa

Tasan viisi vuotta sitten Chisu näytti tältä. Tästäkin tyylistä on havaittavissa artistille ominaisia piirteitä, kuten verkkosukkikset ja punahuulet. Rotsi on ihan kiva, vaikkei mitenkään erityinen. Saappaiden väri keskustelee sen kanssa. Lyhyet shortsit ovat hyvä valinta, mutta eivät pelasta kokonaisuutta.

Chisu

Arvosana: 5+