fbq
Jukka ja Chachi Hildén

Chachi Hildén harvinaisen avoimena: pelkää uutta lasta

Yhdysvaltalaistanssijatar Chachi Hildén, 26, on silminnähden rakastunut puolisoonsa Jukka Hildéniin, 42.

Vastikään valtavan, koko selän peittävän tatuoinnin ottanut kaunotar julkaisi Instagram-sivullaan hellyyttäviä kuvia ja herkän tekstin Jukka-kullan syntymäpäivän kunniaksi. 

16 tunnin kivut! Chachi Hildén esittelee uutta tatuointiaan - kuva paljaasta selästä

Suloiseen julkaisuun Chachi on lisännyt romanttisia hetkiä pariskunnan suhteen ajalta. Moneen seikkailuun ajautuneet rakastavaiset on ikuistettu esimerkiksi vuoristossa ja viidakon keskellä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Iloista syntymäpäivää pää-Jugilleni. Ei ole tarpeeksi sanoja tai kuvia, jotka kertoisivat, miten paljon seikkailua ja rakkautta tuot elämiimme, rakastunut Chachi kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

Jukka Hildénin ja Chachi-vaimon pienten lasten Instagram-tilit ihmetyttävät: "Itse en tekisi ollenkaan"

Eräs asia Chachia kuitenkin jännittää rakkaansa ikääntymisessä.

- Näyttäisi vähän siltä, että joka vuosi kun juhlimme synttäreitäsi, meillä on joko yksi vauva tai yksi koira enemmän... Hikoilen jo valmiiksi ajatellessani ensi vuotta, hän paljastaa.

- Kilttiä sydäntäsi ja positiivisuuttasi pitäisi juhlia joka päivä. Kasvusi ja vahvuutesi inspiroi meitä kaikkia. En malta odottaa, mitä tämä vuosi tuo tullessaan, superstara. Ansaitset kaiken onnen ja menestyksen, minkä elämä tuo tullessaan, Chachi hehkuttaa kultaansa.

Jukka Hildénin Chachi-rakas pyörittää pientä sirkusta kotona: Elämme hallittua kaaosta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rakkaudentunnustus on herkistänyt Jukan.

- Kiitos vaimo rakkaudesta ja ilosta, jota annat minulle. Ilman sinua olisin hukassa - olen niin kiitollinen löytämisestäsi ja siitä, että olet elämässäni, hän kiittelee kommenteissa vapaasti suomennettuna.

Chachi Hildén julkaisi rehellisen synnytysvideon - kommenttikentässä ylistetään Jukka-isää ja suomalaista terveydenhuoltoa: "Näyttää niin taianomaiselta"

Chachi ja Duudsoneista tuttu Jukka ovat olleet naimisissa vuodesta 2019 asti. Parilla on kaksi yhteistä lasta. Uusioperheeseen kuuluvat myös Jukan aiemmassa liitossa syntyneet lapset.

Neljän lapsen isä Jukka Hilden Ylelle: "Ei mitään sitä vastaan, että saisimme vielä 1-2 lasta!"